Опис курсу

Об’єм курса: 36 академ.годин

Час проведення: по узгодженню

У програмі:

Основи санітарії та гігієни в

закладах громадського харчування.

Асортимент та технологія супів.

Технологія страв з овочів та грибів.

Приготування страв з м’яса, птиці та риби.

Гарніри та соуси. Салати.

Асортимент та технологія солодких страв.

Борошняні кондитерські та булочні вироби.

Тел.: 095-191-46-52, 098-595-98-46, 063-155-07-17, (056) 377-59-67.

Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Залишити коментар

Усі курси в Дніпрі (Дніпропетровську), а також ВНЗ в Дніпрі (Дніпропетровську), коледжі та технікуми в Дніпрі (Дніпропетровську), репетитори в Дніпрі (Дніпропетровську), тренінги в Дніпрі (Дніпропетровську), робота в Дніпрі (Дніпропетровську)

Зворотній зв'язок