Надання першої невідкладної допомоги, базовий



  • 1 300 грн

Про курс

На курсі першої невідкладної допомоги в Києві (базовому) ви отримаєте навички:

  • Базової підтримки життя: (оцінка безпечності місця події, оцінка ознак життя, забезпечення прохідності дихальних шляхів непритомним потерпілим, алгоритм виклику бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги, проведення серцево-легеневої реанімації);
  • Переведення постраждалого у стабільне положення;
  • Надання допомоги при утопленні;
  • Застосування АЗД (автоматичного зовнішнього дефібрилятора);
  • Алгоритм розпізнання та першої допомоги при гострому інфаркті міокарду, стенокардії, інсульті (гострому порушенні мозкового кровообігу);
  • Надання допомоги при травмах (переломах кісток, вивихах, забоях м'яких тканин);
  • Зупинки критичних кровотеч (накладання давлячої пов'язки и джгута);
  • Допомоги при термічних ураженнях високою і низкою температурою;
  • Надання допомоги при судомах та отруєннях.

Під час проведення тренінгу ми демонстрируємо навчальні фільми, лекції та використовуємо сучасне манекенне та інше навчальне обладнання.

Увага! В процесі тренингу ми не викладаємо сугубо медичних маніпуляцій (ін'єкцій) не даємо рекомендацій з медикаментозного лікування (це компетенція медичних працівників)!  Курс невідкладної допомоги в Києві розрахований на повнолітніх учасників (з16 років) без базової медичної освіти.

Тривалість курсу: 2 дні

Час проведення: 11:00-18:00

Проходили курси раніше або знаєте послідовність проведення реанімаційних заходів (відповідно рекомендацій Європейської Ради Реанімації)?

Перевірте свої знання алгоритму базових реанімаційних заходів шляхом проходження нескладного тестування за посиланням ТЕСТ

Курсанти забезпечуються методичними матеріалами. По закінченню курсу видається сертифікат Центру Спеціальної Підготовки та Посвідчення державного зразку (у відповідності  ПКМУ № 1115 від 21.11.2012 р.).

Детальна інформація та реєстрація на курс на нашому сайті 1aid.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Олександр,29.11.2021, 07:41
Доброго дня, а на які дати можна записатись ? Цікавить від 18.12.21 до 30.12.21 і чи взагалі є можливість в цей проміжок часу зареєструватись на курс?
Яна,01.11.2021, 13:31
Як пройти курс?
Адмін,02.11.2021, 22:53
Доброго дня. Для проходження курсу потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті ЦСП за посиланням https://1aid.com.ua/uk/bazovyy-kurs-nadannya-pershoyi-nevidkladnoyi-dopomogy , сплатити участь за наданими менеджером реквізитами, пройти навчання в Центрі. Дякуємо за звернення.
Ірина,16.04.2021, 11:38
Як записатись на курс?
Зоряна,28.07.2021, 20:10
скільки днів тривають курси? Чи вони одноденні?
Адмін,29.07.2021, 11:37
Базовий курс триває 2 дня.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.