Опис курсу

Одеська академія барменів це:

Спеціально розроблений навчальний курс для початківців і просунутих барменів, розроблений і затверджений Всеукраїнською асоціацією барменів
Досвідчені викладачі. Бугаєнко Андрій і Зозуля Олександр (учасники, фіналісти та переможці українських та міжнародних Барменские турнірів і конкурсів)
Сучасний і обладнаний всім необхідним навчальний центр розташований в самому центрі Одеси в 100 метра від серця міста - пам'ятника Дюку де Рішельє.

Наші цілі та завдання:

навчати підростаючу зміну майстрів своєї справи (тим самим, витіснити дилетантів з Бара і як наслідок поліпшити моральну і матеріальну ситуацію професіоналів);
підняти рейтинг БАРМЕНА в очах не тільки товаришів але і суспільства під загальному (Бармен таки, Аристократ робітничого класу);
ми завжди в курсі всіх інновацій в барній індустрії. Чим і готові поділитися з іншими;
готувати «фанатів» Міксологія і флейринга до змагань, як локальним так і міжнародним.

Обсяг курсу: м.Одеса


Наступні теми учні проходять у процесі навчання

Барний інвентар та обладнання, барне скло.

Учні знайомляться з барними інструментами та обладнання, їх призначенням і правилам роботи з ними. Вивчається асортимент скляного посуду, назву і призначення.

Смакові особливості алкогольних і безалкогольних напоїв світу.

Учні знайомляться з характеристикою і смаком різних алкогольних напоїв: способи і правила подачі, виробництво, види, способи вживання.

Схема роботи з гостем і прийняття складного замовлення. Усмішка - головний інструмент бармена в роботі з гостями. Уміння продавати.

У даній темі детально розбирається основи роботи з гостем. Схема прийняття і виконання замовлення розроблена з урахуванням світового досвіду та урахуванням всіх правил етикету гостинності.

Методи приготування коктейлів. Шейк, бленд, стир & Стрейн, білд.

Ви засвоїте принципи роботи з шейкером, змішувальним склянкою.

Швидкісні навички роботи.

Ми навчимо Вас, як працювати швидко і без суєти, як збільшити продажі за допомогою правильної організації робочого місця і не тільки. Розкриємо багато секретів, які допоможуть Вам стати в барі незамінним.

Шаруваті коктейлі. Щільність напоїв.

Після прослуховування даної теми і практичних занять, Ви будете робити шаруваті коктейлі будь-якої колірної і смакової гами. З легкістю будете створювати ці напої.

Тютюн. Сигари.

У даній темі Ви дізнаєтеся основи і навчитеся майстерності розкурювання сигари. Дізнаєтеся багато цікавого про те, як створюються сигари. Їх види та особливості.

Пиво.

Тут Ви дізнаєтеся, як правильно працювати з пивним устаткуванням. Дізнаєтеся все про пиво, як пити, зберігати та продавати.

Як скласти великий коктейль.

Ми розкриємо секрети і навчимо Вас, як створити неповторний смак коктейлю, як зробити такий напій, який до Вас не створював ніхто.

Способи працевлаштування.

У даній темі Ви дізнаєтеся, як влаштуватися на роботу, як поводитися на співбесіді і що робити, що б з більшою ймовірністю влаштуватися в той клуб, бар або ресторан, який Ви обрали.

Програма навчання Флейрінг

1. Історія флейринга. Світові змагання.

2. наливу:

тест наливи (правою і лівою рукою)
шоу наливи

3. Трюки з серветками і посудом

4. Трюки з льодом, совком для льоду, шейкером, посудом.

5. Барні фокуси.

6. Базові елементи робочого флейринга (викиди, баланси, прокати, і т.д.) Постановка "рабочки"

7. Базові елементи шоу (exhibition) флейринга,

прокрутили пляшок і шейкерів
баланси
викиди за спину
викиди за голову
зупинка шейкерів і пляшок
жонглювання 2-3 -я пляшками

8. Динаміка і артистизм бармена на виступах і змаганнях.

Час проведення:
Базовий курс триває 1 місяць з понеділка по п'ятницю 11-00 до15-00 (2:00 теорії 2:00 флейринга)

Коментарі
Додати коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відмічені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ім'я*:
Коментар*:
не більше 1000 символів (введено: 0)
Ел. пошта*:
Перевірочний код*:
5 англійських букв:
Егор, 20.01.2016, 18:03
Лично я в восторге от обучения. Думал что начинать с нуля будет тяжелее.Прошел обучение в Одесской академии барменов + немного практики + чуточку английский подтянул = я бармен на пароходе. Преподавателям - большая благодарность
Миха, 05.09.2013, 20:44
На самом деле .. все круто ... рекомендую... правда цены указаны старые
сейчас 3500
Залишити коментар
Партнери сайту
Алгоритм, репетиторства центр
Алгоритм, репетиторства центр
Всі партнери | Стати партнером

Усі курси в Одесі, а також ВНЗ в Одесі, коледжі та технікуми в Одесі, репетитори в Одесі, тренінги в Одесі, робота в Одесі

Зворотній зв'язок