TRN.ua — 8 років! Скрыть баннер

Технолог харчового виробництва

Обов'язки технолога харчового виробництва: попередити і вирішити всі проблеми, які можуть виникнути на різних етапах виробництва.

Специфіка професії

Проблеми на виробництві виникають практично щодня, а їх рішення може вимагати значної кількості часу і сил. Тому робочий день технолога часто виходить за рамки звичних восьми годин.

Місце роботи

Підприємства харчової промисловості.

Особисті якості

  • комунікабельність;
  • відповідальність;
  • уважність;
  • фізична витривалість.

Кар'єра

Недавній випускник вузу приходить на виробництво на позицію майстра або молодшого технолога. Потім послідовно проходить наступні ступені: технолог, старший технолог зміни, головний технолог. Вершина кар'єрних сходів - начальник виробництва.

Освіта

Вища освіта. Спеціальності: "технологія ферментувальних виробництв та виноробства", "технологія хліба, кондитерських та макаронних виробів", "технологія продуктів харчування" і т. п. Яку вибрати залежить від того, в якій конкретній галузі харчового виробництва ви плануєте далі працювати.

Інші професії в категорії «Техніка, технології, виробництво»
Зворотній зв'язок