За кордоном

Освіта в Польщі




Про програму

Опис програми:

  • Рішення щодо навчання я за кордоном - дуже відповідальний крок для дітей та батьків.
  • Нашою місією є забезпечення абітурієнтів та їхніх близьких достовірною, актуальною та оперативною інформацією, достатньою для прийняття зваженого рішення щодо майбутньої освіти.
  • Допомагаємо підібрати навчальний заклад, напрям навчання, спеціальність і регіон перебування відповідно до Ваших уявлень і побажань.
  • Багаторічний досвід роботи дозволяє скласти рекомендації щодо того, який навчальний заклад буде максимально відповідати вашим вимогам, а програми навчання будуть оптимальними для отримання глибоких знань за обраною спеціальністю.
  • Найбільш популярними напрямками для здобуття вищої освіти в Європі вже багато років залишаються Польща, Чехія, Словаччина та країни Прибалтики. Основними причинами є - зручне географічне розташування, гостинність, безпека, висока якість освіти при порівняно невисоких витратах на навчання, харчування та проживання.
  • Пропонуємо розглянути можливість отримання освіти в Польщі в тому числі на грантових програмах, що фінансуються Євросоюзом (безкоштовна освіта, програми з дофінансуванням).

Час проведення: прийом заявок на навчання починається з листопада. Виїзд на навчання - кінець серпня або кінець вересня.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Елена,13.08.2020, 17:51
Я очень благодарна Яне Захарчук - представителю компании Eurostudent, за консультации и помощь в поступлении моего ребёнка. Сыну 16 лет. Он сейчас учится на втором курсе "AWANS" по специальности: Техник Рекламы. в прошлом году, когда сын захотел учиться и мы обсудили это в семье, Яна помогла нам определиться с выбором города в Польше, учебного заведения и общежития. Город Кельце , находится недалеко от Кракова. Город не очень большой. У колледжа есть свои общежития, разного уровня и, соответственно, разных цен, что для нас было важным. Посоветовала поехать в летний языковой лагерь, который помог ребёнку легко адаптироваться в другой стране. Там он познакомился с преподавателями и ребятами сокурсниками. Яна проконсультировала по поводу всех требований, прав и обязанностей учащихся, медицинской страховки, оформления документов. Рекомендую обращаться к Яне Захарчук. Грамотная, вежливая, обаятельная девушка.

Залишити коментар

Дивіться також усі ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, курси в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.