У МІМ-Київ обговорювали технології кар’єрного прориву

У МІМ-Київ обговорювали технології  кар’єрного прориву

У МІМ-Київ відбувся традиційний вокршоп із кар’єрного розвитку. Спікером заходу стала досвічений коуч і тренер Марина Іваненко, учасниками – випускники та слухачі МІМу, зацікавлені в розумінні сучасних технологій розвитку кар’єри.

У рамках воркшопу роглядалися питання, актуальні для кожного сучасного управлінця: негласні правила функціонування організацій, дослідження динаміки влади, особистісні фактори в діловій комунікації, техніки побудови довіри, конфлікти інтересів, створення правильного сприйняття себе в компанії та поза нею. Зокрема, учасники розглянули типології співробітників і керівників та шляхи ефективної взаємодії з кожним із типів; потренували навики читання поведінки людей та їхніх намірів, розпізнавання таємних мотивів та моментів неетичної поведінки. Окрему увагу було приділено вибору персонального стилю комунікації та його впливу на розвиток кар’єри, а також будівництву професійного стилю спілкування.

Колективна робота над практичним кейсом викликала в аудиторії неабиякий резонанс. Висловитися хотів майже кожен учасник – настільки актуальними для МІМІвців були питання, які заторкнув кейс. Хоча обговорення було активним та жвавим, атмосфера при цьому залишалася конструктивною. Частина гостей виступала з позиції співробітника, а інша – з позиції керівника. Як виявилося, почути думку протилежної сторони в живому дискусійному форматі було корисно як першим, так і другим.

Коментує Олег Коріков, випускник МВА 1999, Директор з інвестицій та перспективного розвитку Енергоатом: «Подія була дуже корисною, оскільки успішна комунікація є потужнимінструментом впливу в бізнес-середовищі. Ми почули, щокомунікація має бути керованою та усвідомленою, ознайомились з конкретнимиінструментами, що впливають на якість комунікації».

Подія відбулася за підтримки рекрутингової компаніїSmartSolutions.

Фото з події: https://picasaweb.google.com/103038616012112509504/070213#

Спікер:

Марина Іваненко,бізнес-тренер,сертифікований професійнийКоучACC, консультант з організаційного розвитку.Авторнавчальнихпрограмз керівництва та управління,особистої ефективності,керування часом,постановкицілей, управління змінамитапродуктивністю; консультантз питаньсистемногоуправлінняперсоналом.

Довідка про захід:

Воркшоп – майстер-клас, присвячений професійному та особистому розвитку. Учасники – випускники, слухачі та гості МІМ-Київ. Зокрема, топ-менеджери і власники компаній, зацікавлені в самореалізації та професійному зростанні, а також у вдосконаленні професійних компетенцій та навичок персональної ефективності. 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини