Відбудеться тренінг «Емоційне вигорання на роботі» – 5 червня

Відбудеться тренінг «Емоційне вигорання на роботі» – 5 червня

5 червня AboutHR за підтримки Київського ресурсного центру для випускників проводить першу частину серії тренінгів “Емоційне вигорання на роботі: шляхи профілактики та подолання”.

5 червня AboutHR за підтримки Київського ресурсного центру для випускників проводить першу частину серії тренінгів “Емоційне вигорання на роботі: шляхи профілактики та подолання”.

Тренінг буде цікавим та корисним для людей будь-якого віку та професійних груп, особливо для тих, хто часто стикається зі стресовими ситуаціями, емоційним напруженням; для спеціалістів (а також колективів), які схильні до емоційного вигорання. Метою тренінгу є зняття внутрішніх ресурсів для профілактики та подолання емоційного вигорання.

Завдяки тренінгу Ви навчитесь аналізувати свій емоційний стан, усвідомлювати приховані емоції, визначати особисті якості і зовнішні чинники, які можуть сприяти виникненню і профілактиці емоційного вигорання, знаходити внутрішні ресурси для подолання стресових ситуацій, тощо. Тож не гайте, реєструйтесь! Ми чекаємо саме на Вас!

Більше інформації про тренінг, а також коментарі учасників попередніх тренінгів, Ви можете знайти на сайті www.abouthr.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини