Переговори за інтересами

Переговори за інтересами

Як розширити поле для переговорів і зробити так, щоб «і вівці залишилися цілі,і вовки не голодні»; як взяти максимальний результат для себе; як збільшувати силу в переговорах без залучення додаткових ресурсів. На ці запитання відповідає наша програма

Учасники розвинуть практичні навички отримувати максимальну цінність в переговорах замість того, щоб задовольнятися обмеженим компромісом.

Розклад програми:

1 модуль 12-14 вересня 2013
2 модуль 31 жовтня - 2 листопада 2013
3 модуль 14-16 листопада 2013

Особливості програми

Розроблена на основі Гарвардської переговорної моделі з урахуванням специфіки України та власного досвіду викладачів з проведення переговорів за інтересами, в т.ч. як посередники (медіатори).

Спрямована на отриманнязнаньпо моделі переговорів за інтересами,відпрацювання навичокроботи з елементами моделі, відпрацювання технік перемовників, а також відпрацювання навичок управління процесом переговорів.

Програма рекомендована всім, хто:

  • прагне розвинути свої здібності приймати креативні рішення, ґрунтуючись на інтересах учасників переговорів
  • хоче навчитися розпізнавати різні моделі переговорів і змінювати переговори з нульовим результатом або позиційний торг на модель переговорів за інтересами
  • бажає отримувати додаткову цінність в переговорах у довгостроковому періоді використовуючи вміння поєднувати різні інтереси і знаходити оптимальні рішення для кожної зі сторін
  • віддає перевагу безконфліктному спілкуванню і розуміє цінність і «вартість» відносин

Мет програми

Формування бачення та надання інструментарію по моделі переговорів за інтересами, що дозволяє знаходити кращі рішення для отримання максимальної якості (додаткова цінність).

Відпрацювання учасниками практичних навичок пошуку доданої цінності в переговорах за допомогою роботи з інтересами у переговорах з зовнішніми контрагентами та безпосередньо в компанії.

Загальна концепція побудови програми:

  • Блоки теорії в основному даються в режимі фасилітації (інтерактивна лекція). Необхідні теми актуалізуються грою, фільмом, демонстрацією.
  • Техніки та навички відпрацьовуються спочатку в маленьких вправах, потім закріплюються і об'єднуються в єдиний навик ведення переговорів
  • Симуляції (робота в кейсах, що описують переговорну ситуацію) як центральне ядро програми кожного дня. Відпрацювання навичок супроводжується зворотним зв’язком щодо поліпшення особистих переговорних навичок.

Викладачі:

Галина Єрьоменко, к.ю.н. Керівник Українського Центру Медіації; старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В. М. Корецького НАН України. Медіатор, акредитована CEDR (UK), член міжнародної мережі тренерів з медіації (CEDR traners-network)

Ольга Шепель, магістр міжнародного менеджменту, психолог-психоаналітик. Заступник керівника Українського Центру Медіації. Медіатор, акредитована CEDR (UK), член міжнародної мережі тренерів з медіації (CEDR traners-network)

Костянтин Пацера, консультант з питань бізнес-аналізу та аналітичного CRM, голова компанії Analytical Boutique

Людмила Маслій, керівник департаменту організаційного розвитку компанії Астеліт, мобільний оператор life:)

Вартість (ПДВ не враховано):

14 400 грн до 26.07.2013

15 200 грн до 26.08.2013

16 000 грн до 10.09.2013

Історії успіху наших випускників - на сайті ukrmediation.com.ua

Контактна особа: Ірина Буняк [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини