Іцхак Адізес - почесний доктор kmbs

Іцхак Адізес - почесний доктор kmbs

13 листопада в стінах Києво-Могилянської Академії відбулась урочиста церемонія присвоєння Іцхаку Адізесу почесного доктора kmbs.

Іцхак Адізес, гуру менедменту, один з визнаних експретів в сфері підвищення ефективності ведення бізнесу шляхом внесення кардинальних змін.

Протягом дня у Києво-Могилянській Бізнес Школі доктор Адізес взяв участь у декількох зустрічах та подіях. Розпочинався день з закритої зустрічі з лідерами найбільших компаній України. В середині дня відбулась церемонія присвоєння звання почесного доктора kmbs пану Адізесу. В рамках церемонії присвоєння ступеня доктора Іцхаку Адізесу відбулась інавгураційна лекція для учасників та випускників kmbs: "Взаємна довіра та повага, в чому цінність для вашого бізнесу?". Усі бажаючі також мали можливість переглянути її в режимі онлайн. Запис лекції можна подивитись за посиланням http://bit.ly/kmbs-Adizes-online

Вечір завершився затишною вечерею та спілкуванням з командою та випускниками Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs], які зібрались спеціально, щоб привітати Доктора Адізеса в команді kmbs!

Детальний фотозвіт http://on.fb.me/182F8zI


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини