31 жовтня завершилося навчання 4-ї групи державних службовців по модулю «Лідерство в сучасному державному управлінні», в рамках Програми розвитку лідерства-2014

31 жовтня завершилося навчання 4-ї групи державних службовців по модулю «Лідерство в сучасному державному управлінні», в рамках Програми розвитку лідерства-2014

В рамках Програми розвитку лідерства-2014, на тренінгу «Лідерство у соціальній взаємодії», який проводив Володимир Малічевський, пройшли навчання більше 50 державних службовців І та ІІ рангів.

Усі учасники навчання брали активну участь в обговореннях, пропонували свої пропозиції та спільно з тренером намагалися знайти шляхи вирішення складних на сьогодні питань взаємодії між суспільством та державними органами.

Володимир Малічевський поділився своїм досвідом та практичними інструментами.

Ось кілька відгуків від учасників навчання:

«Дуже корисний тренінг, як з точки зору теорії, так і з точки зору практики та їх гармонійне поєднання. Хочу відмітити цікаві для мене моменти з тренінгу: силовий баланс, питання організації взаємодії, приклади з роботи бізнес-структур, управління підрозділом, співпраця з НДО, організація та впровадження змін. Дякую тренеру Володимиру Малічевському за нові знання та навички, які обов’язково буду використовувати.»

«Цікава та корисна інформація. Сподобався спосіб викладання матеріалу: теорія + практичні приклади, взяті з життя; враховувалась думка усіх учасників по ходу викладення матеріалу. Приємно вразила цілковита співучасть та зацікавленість тренера ділитися та допомагати вирішувати складні моменти в управлінні  державних службовців, у теперішній нелегкій ситуації в державі. Особливо зацікавили нові інструменти з тренінгу: Система ініціювання рішень, виявлення соц. замовлення, схема(інструмент) організаційних змін.»

«Дуже цікава тема, багато знайдено та отримано відповідей на болючі питання вирішення проблем. З’явилась впевненість та розуміння, що будь-яке питання та конфлікт можна вирішити використовуючи модель «Силового балансу». Сподобався новий інструмент:«Ментальна карта управління». Я задоволена від отриманої інформації та корисно проведеного часу.»

«Самый интересный тренинг из Программы развития лидерства-2014. Понравилась подача информации, аналитичность, полезность, выставлене новых точек на горизонте управления, живые примеры из опыта самого тренера. Понравился новый інструмент, который буду использовать: «Модель один на три», «Внедрение системних изменений»….»

«Тема тренінгу дуже актуальна, висвітлені  слушні пропозиції для удосконалення роботи. Сподобалося професійне та просте викладення матеріалу. Особливо цікавими були яскраві приклади з власного досвіду.»

«Дуже корисна та цікава інформація. При чому корисна, не тільки в практичній площині, а і в площині  загальної оцінки і самооцінки поведінки, в різних ситуаціях і службових і життєвих. Все дуже сподобалось.»

«Сподобалася жива бесіда, правильно побудоване заняття. В Результаті – осягнули великий обсяг інформації, при цьому була постійна концентрація уваги, не відчувалося втоми, хоча й працювали взагалі без перерв та обіду. Велика подяка за чіткі відповіді слухачам, щодо оперативного застосування теорії на практиці. Буду використовувати у свої роботі отримані навички: правильна побудову взаємодії в колективі, запобігання конфліктам і головне – це завжди орієнтуватися на результат!»

«Тренинг затронул чрезвычайно злободневные проблемы в области взаимодействия органов власти с негосударственным сектором, в условиях развития тенденции роста открытости современного общества. Очень понравилось проведение тренинга в форме диалога. Очень интересный момент тренинга - это анализ элементов схемы силового баланса в системе управления».

«Дуже цікавий тренінг. Багато практичної нової інформації: правила впровадження змін, принципи спілкування та керування.»

«Сприятлива атмосфера для навчання. Цікава подача матеріалу. Нетиповий підхід до подачі теми. Доступно. Якісно. Цікаво. Сподобалося розв’язування ланцюгів конфліктів та практичні рекомендації.»

Дякуємо усім учасникам тренінгу за довіру та активну участь у процесах обговорення нагальних питань.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини