Підготуватися до сертифікації на ступінь PMP відтепер можна у Львові!

Підготуватися  до сертифікації на ступінь PMP відтепер можна у Львові!

Триває Всеукраїнська програма підготовки прожект-менеджерів до сертифікації на ступінь PMP.

Компанія Спайдер Україна, що проводить навчання по всій території України та має статус G.R.E.P. PMI та Корпоративний університет Елекс, який завоював репутацію провайдера якісних освітніх послуг у сфері IT, проводять спільний курс, який проходитиме у Львові.

Курс включає в себе повну комплексну підготовку та супровід для отримання міжнародного сертифікату PMP з гарантією. Эфективність навчання підтверджена! З початку 2014 року 99% учасників, які пройшли підготовку від Спайдер Україна та зважилися на іспит, стали PMP.

Під час навчання учасники опрацюють стандарт PMBOK Guide, оволодіють навиками вирішення екзаменаційних питань з більш ніж 600 питань, а також зможуть максимально якісно підготуватися до складання іспиту.

Не зволікайте, адже сертифікат PMP – це не лише пропуск у світову спільноту професіоналів з проектного менеджменту, а й збільшення власної цінності як спеціаліста в середньому у 1,7 рази!

!!! Додатковий бонус для всіх учасників – доступ до PMP EXAM TEST-DRIVE – симулятору іспиту на ступінь PMP. Тест автоматично обирає 200 питань, які необхідно вирішити за 240 хвилин. Умови тренування абсолютно ідентичні іспиту.

Курс є стартовим проектом компаній, незабаром з’явиться графік спільних відкритих практикумів.

Детальна інформація та реєстрація

 

Довідка:

Технології Управління Спайдер Україні – G.R.E.P. PMI (Global Registered Education Provider Project Management Institute), лідер спільноти проектних менеджерів. Ми будуємо відносини з клієнтами на принципах відкритого партнерства та розкриваємо можливості бізнесу наших клієнтів, використовуючи найбільш ефективні сучасні технології. Різноманітність форматів допомагає досягнути максимальних бізнес-результатів нашим партнерам.

Сайт компанії: www.spiderproject.com.ua

 

ELEKS – українська інноваційна компанія із більш ніж двадцятирічним досвідом впровадження сучасних високотехнологічних рішень для клієнтів з усього світу. Заснована у 1991 році, зі штаб-квартирою у Львові, ця глобальна компанія об’єднує понад 800 фахівців, які працюють у напрямках R&D, Mobile, Front End, Java та ін. Офіси ELEKS знаходяться також в Івано-Франківську, Тернополі, Кременчуці, Києві, а бізнес-представництва - у Лондоні (Великобританія), Нью-Йорку та Гендерсоні (США).

Сайт компанії: eleks.com


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини