Чому з кожним роком все більше студентів обирає навчання в Канаді?

Наразі Канада — це країна №1 за якістю життя. Навчайтеся в Канаді, і ви отримаєте міжнародно-визнану освіту від найкращих викладачів і вчених у світі. Диплом Бакалавра або Магістра, отриманий в Канаді високо цінують у всьому світі.

Чому з кожним роком все більше студентів обирає навчання в Канаді?

В кінці 20 століття, при виборі країни для здобуття вищої освіти, майбутні студенти, як правило, обирали Сполучені Штати, Велику Британію, Францію, Австралію та Німеччину (у такому порядку, згідно з Інститутом статистики ЮНЕСКО).

Але у 21 столітті саме Канада стала однією з найулюбленіших країн для навчання серед іноземних студентів. 

Канада є найкращим місцем для тисяч іноземних студентів з чудовою освітньою системою, багатокультурними містами світового класу, величезною дикою природою і, перш за все, культурою толерантності та різноманітності. Можливо, ви не знаєте багато про Канаду, окрім її холодних зим і популяції диких лосів, але є багато причин, чому вона вважається найкращою країною для навчання за кордоном і початку нового життя; перейдемо до них.

Основні причини для навчання в Канаді.

Міжнародні рейтинги постійно відзначають Канаду як одне з найкращих місць у світі. І наразі Канада — це країна  №1 за якістю життя. Навчайтеся в Канаді, і ви отримаєте міжнародно визнану освіту від найкращих викладачів і вчених у світі. Об’єктивним є те, що всі університети і коледжі Канада дотримуються  високих академічних стандартів. Диплом Бакалавра або Магістра, отриманий в Канаді високо цінують у світі.

Ви будете вчитися з найкращими та найяскравішими.

Канада визнана в усьому світі за видатну якість освіти — від початкової школи до після середнього навчання. Канадські викладачі мають високу підготовку та пропонують різні точки зору в аудиторії. На університетському рівні 2 з кожних 5 науковців мають принаймні 1 міжнародний ступінь. І в Канаді є 10 із 250 найкращих університетів світу.

Ступінь Канадського університету широко визнається на одному рівні зі ступенем Сполучених Штатів та Великобританії, і університети Канади послідовно і систематично набувають високих позицій у міжнародних рейтингах. 

Канада приймає міжнародних студентів  розпростертими обіймами.

Можна сказати, що стереотип «теплого та дружнього» щодо канадців — абсолютно вірний. Коли ви приїдете до Канади, ви знайдете привітну країну з унікальною і різноманітною культурою. Від міських центрів до невеликих міст Канада вважається однією з найбезпечніших країн у світі для іноземних студентів.

Якість життя в Канаді є найвищою у світі.

Якщо ви шукаєте насиченого світського життя, в Канаді воно є. Канадці та іноземні студенти в Канаді мають високий рівень життя. Це чудове місце для життя та роботи. Фактично, Канада займає перше місце у світі за якістю життя. За даними Всесвітнього рейтингу університетів, в Канаді 4 зі 100 найкращих студентських міст світу. Тепер є про що написати додому!

Канадські студенти коледжів та університетів закінчують навчання з сильним потенціалом заробітку. Тільки за останнє десятиліття в Канаді створено 1,6 мільйона нових робочих місць для випускників.

Важливим є відношення Канади до надання можливості отримати практичний досвід міжнародним студентам під час навчання, а також одразу після закінчення навчання. Наприклад, міжнародні студенти в Канаді можуть працювати в університетському містечку без дозволу на роботу, поки вони ще студенти, а також можуть працювати легально і поза містечком під час навчання до 20 годин на тиждень. А під час канікул або стажування Канада надає дозвіл працювати до 40 годин на тиждень. Крім того, після закінчення університету у Канаді випускники можуть отримати так званий «Дозвіл на роботу після закінчення навчання» (PGWP). Дозвіл на роботу після закінчення навчання може тривати від восьми місяців до трьох років, залежно від програми навчання. Країна навіть заохочує іноземних студентів подати заявку на постійне проживання і надає їм кращий статус для цього.

Вартість навчання та проживання тут доступна.

Канада відома тим, що має одні з найнижчих тарифів на навчання в університетах серед англомовних країн. Незалежно від вашого бюджету, ви знайдете щось саме для себе в нашому різноманітному асортименті освіти. Дослідіть вартість програм після середньої ланки та витрати на проживання у місті чи містечку на ваш вибір, щоб підготувати свій бюджет.

Загальні характеристики університетської системи в Канаді.

Більшість навчальних програм, що проводяться університетами Канади, зосереджують багато уваги на дослідженнях, і студенти отримують можливість зайнятися цікавими експериментами та проєктами, спрямованими на надання їм повного досвіду навчання, заснованого на інноваціях і перспективах. Значна частина дослідницької роботи, що була проведена в університетах Канади, призвела до нових цікавих теорій і відмінних відкриттів. Ось деякі цікаві приклади: медичні системи для поліпшення виявлення раку: нові методи, призначені для захисту світових океанів та багато іншого.

Студентів заохочують чесно спілкуватися та висловлювати незгоду. Лекції зазвичай інтегрують певний рівень розваг та залучення, щоб привернути увагу студентів та покращити творче та аналітичне мислення. Після іспитів або оцінювання викладачі надають студентам цінний зворотний зв’язок, де вони діляться своїм рівнем навчання та прогресом. Деякі з причин, чому університетська система з Канади вважається досить успішною, — це те, що програми, орієнтовані на майбутню кар’єру, а навчальний план, адаптований до поточних подій та потреб ринку праці. Це забезпечує стабільний інтерес до вищої освіти в Канаді, а також високий рівень працевлаштування випускників.

Щодо українських абітурієнтів, до для них доступно багато можливостей по навчанню в Канаді.

Процедура вступу дуже логічна і зрозуміла.

Однак, готуватися до подачі документів треба заздалегідь.

Можливо найскладніший вибір — це обрати правильну програму, ідеальну саме для тебе. Програма, яка допоможе зробити успішну кар'єру і стати успішною людиною.

Крім того, важливими будуть рівень володіння англійською мовою і середній бал атестату.

 Ми запропонуємо вам досвід, як ніхто інший.

Компанія Домар Трелев Едьюкейшен, маючи більше ніж чверть сторіччя досвіду в міжнародній освіті, готова надати 100% підтримку і виборі спеціалізації, в зарахуванні «під ключ» до обраного закладу та отриманні студентської візи.

Ярослав Савенко, доцент, к.т.н.

Domar Travel Education.

Київ, вул. Волоська, 24 оф. 1

Viber/Whatsapp/Telegram: [відкрити контакти](068) 594-45-26.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Підготовка до вступу в університет