Якісна підготовка бізнес-тренерів у Львові? Так, тепер це можливо!

Якісна підготовка бізнес-тренерів у Львові? Так, тепер це можливо!

Як стати тренером? Як навчитися проводити тренінги так, щоб тебе запрошували провідні компанії? З чого варто починати? Цей проект саме для Вас.

З 13 травня 2016 року у Львові стартує спільний проект «Майстерність тренера» Київського Інституту Тренінгу та Центру Підтримки Бізнесу Newbiznet з підготовки бізнес-тренерів.

Саме поєднання ресурів Newbiznet та Київського Інституту Тренінгу дозволяє підготувати тренера, який, з одного боку, знається на тренінгових технологіях, а з іншого – глибоко розуміє потреби бізнесу.

 

Програма надає можливості як для швидкого старту в професії, так і для підвищення кваліфікації вже досвідчених практиків.

Процес навчання передбачає в собі як методичну підготовку в галузі тренінгових технологій, розвиток комунікативних вмінь так і особистісне зростання учасників проекту.

Для забезпечення якості навчання передбачається стажування, демонстрація учасниками проекту навичок роботи з тренінговою групою, розробка власного тренінгу, та складання теоретичного іспиту.

 

Тренери:

Петро Холявчук - директор Київського Інституту тренінгу, тренер, психолог, консультант з організаційного розвитку, психотерапевт в методі  «особистісно - центрована психотерапія», керівник «Школи керування конфліктами», автор технології «развиваючий тренінг», член Професійної Ліги Тренерів, член Української Спілки Психотерапевтів, Викладач International Management Academy по програмі  SE MBA.

Уляна Терлецька  - заступник директора Центру Підтримки Бізнесу NewBiznet, керівник тренінгового департаменту, тренер, консультант з управління персоналом та з організаційного розвитку, голова HR комітету Західноукраїнського офісу Європейської Бізнес Асоціації, експерт та коуч програми TACIS з підготовки українських менеджерів.

 


Newbiznet – спеціалізується на міжнародних проектах з підтримки підприємництва, тренінгу та консалтингу.  www.newbiznet.com.ua

Київський Інститут Тренінгу спеціалізується на підготовці тренерів які проводять тренінги по тематиках:  переговори, продаж, керування командою, врегулювання конфліктів, навички переконання, емоційний інтелект.  http://training-institute.com.ua

 

Телефони для довідок

[відкрити контакти]+38 032 235 86 89, [відкрити контакти]+38 044 227 07 54

[відкрити контакти]+38 067 411 34 35,  [відкрити контакти]+38 050 370 49 59


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини