Об’єднаймо тих, хто прагне розвитку!

Об’єднаймо тих, хто прагне розвитку!

З 22 по 24 жовтня 2008 р. Міжнародним центром фінансово-економічного розвитку – Україна на замовлення потужної компанії УМГ «Київтрансгаз» було розроблено та проведено корпоративний семінар з теми «Нове у вітчизняному діловодстві та документуванні»

Ми цінуємо кожну хвилину робочого часу своїх клієнтів,
тому не слухачі ідуть до лекторів, а лектори до слухачів!

Семінар «Нове у вітчизняному діловодстві та документуванні» об’єднав близько двадцяти керівників та працівників діловодних служб Бердичівського, Боярського, Диканського, Красилівського, Лубенського, Мринського, Солохівського, Сумського, Чернігівського, Яготинського підрозділів компанії Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз». Семінар відбувся в головному офісі компанії, що дало змогу учасникам почуватися вільно, адже заняття проводилися в зручні для них години.
Задля задоволення потреб замовника та ефективного проведення семінару шеф-редактором журналу «Довідник секретаря та офіс-менеджера», президентом Асоціації секретарів та офіс-менеджерів України І. А. Іванченко спільно з начальником загального відділу компанії Ю. П. Яцюк було розроблено ексклюзивну навчальну програму за індивідуальним запитом замовника.
На високопрофесійному рівні семінар провели: Н. М. Христова — провідний експерт-консультант з діловодства та архівної справи, досвідчений практик, професор кафедри документальних комунікацій Державної академії керівних кадрів культури і мистецтв (ДАКККіМ) і В. В. Рудюк — експерт з питань автоматизації діловодства та впровадження електронного документообігу, заступник директора Інституту державного управління та інформаційної діяльності ДАКККіМ.
На семінарі розглядалися такі питання: новації в діловодстві та документуванні; електронний документообіг і автоматизація діловодства — вітчизняна та європейська практика. Учасники семінару отримали комплект навчально-методичних матеріалів зі зразками та формами документів як у паперовому, так і в електронному вигляді, а також отримали відповіді на проблемні запитання, фахові консультації, ексклюзивні рекомендації лекторів, мали можливість обмінятися професійним досвідом з колегами.

Відгуки учасників семінару:

Юлія Павлівна Яцюк,
начальник загального відділу УМГ «Київтрансгаз»
Насамперед хотілося б висловити подяку всім організаторам з ТОВ ”МЦФЕР-Україна”, хто брав участь у підготовці та проведенні нашого семінару «Нове у вітчизняному діловодстві та документуванні». Відчувається, що керівникам міжнародного центру справді пощастило з колективом сумлінних професіоналів. Ми не відчули жодного негативного моменту ні під час підготовки, ні під час навчання. Семінар дав можливість поглибити здобуті знання та опанувати нові навички в діловодній справі. Навчальні матеріали дібрані та викладені з метою вдосконалення майстерності та застереження від помилок в організації діловодства. З огляду на позитивний досвід проведення семінару сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому.

Людмила Костянтинівна Квасюк,
секретар-друкарка ПМК УМГ «Київтрансгаз»
Взявши участь у семінарі, я отримала велику кількість інформації та поповнила багаж знань, які повсякчас застосовую у своїй роботі, що дає можливість уникнути багатьох помилок.
Приємні враження справили обізнаність та висока кваліфікація, лекторів-доповідачів, які за такий короткий час зуміли донести до аудиторії потрібний і актуальний матеріал і надали нам можливість поспілкуватися та обмінятись досвідом з колегами.
І в майбутньому бажаю зустрічатися в такому приємному колективі та обговорювати нагальні питання сучасного вітчизняного діловодства.

Кожен корпоративний семінар Міжнародного центру фінансово-економічного розвитку — це унікальний продукт. Ми запрошуємо саме тих спеціалістів, чиї досвід і знання найбільше відповідають вимогам компанії-замовника. До нас звертаються клієнти з різними пропозиціями. Саме зараз на замовлення одного з відомих київських підприємств ми, спільно з редакцією тижневика «Головбух», розробляємо індивідуальну програму корпоративного семінару «Трансформація фінансової звітності, складеної за НСБО та МСФО» і готуємося до його проведення.

Докладнішу інформацію щодо участі в наших семінарах та умов навчання Ви можете отримати у Департаменті освітніх програм МЦФЕР-Україна за телефонами: [відкрити контакти](044) 586-4346, 390-5529, 517-1727
або е-mail: [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Діловодство, секретаріат, АГВ