Очне чи онлайн навчання? Що обрати?

Очне чи онлайн навчання? Що обрати?

Яка форма освіти, очна чи онлайн краще? Відповідь не така очевидна, як здається. Ми зібрали основні переваги кожного варіанту, щоб ви могли дійти власного висновку перед тим, як зробити вибір.

Очне навчання:

  1. Можливість перемикнутись з домашньої атмосфери на аудиторію дисциплінує та дає більш серйозне налаштування для сприйняття серйозної інформації.
  2. В навчальних класах облаштовані робочі місця з необхідними програмами: BAS (1C), MS Excel, АВК5 тощо. Не потрібно хвилюватись про їх встановлення та можна одночасно з викладачем виконувати вправи.
  3. Друковані методички отримують лише слухачі очних форм.
  4. Викладач в реальному часі контролює виконання поточних завдань слухачами. Очно легше відстежити наскільки учасники навчання засвоюють матеріал.
  5. Навчання в групі дає можливість спілкування з тими, хто так само починає свій шлях в новій сфері. Ці знайомства можуть стати корисними в майбутньому.

 Онлайн навчання:

  1. Економія часу на проїзд до навчального центру та назад. І в цілому можливо не прив’язуватись до конкретного місця, а бути онлайн там, де є інтернет та ноутбук (ми завжди попереджаємо наших слухачів, що бути присутнім на онлайн занятті зі смартфона хоч і можливо, проте не зручно та непродуктивно).
  2. Онлайн заняття хоч і йдуть в прямому ефірі, проте завжди робиться запис уроку, на випадок, коли хтось з технічних причин тимчасово втратить зв’язок (відключення електроенергії, інтернету тощо). Запис зберігається в групі та кожен з учасників може переглянути й повторити пройдений матеріал.
  3. Слухачі онлайн-груп отримують віддалений доступ до програм і можуть займатись у вільний час, повторювати пройдений матеріал.
  4. Не всі люди швидко звикають до нових колективів. Інтровертам часто комфортніше займатись вдома і онлайн-заняття підтримують цю приватну атмосферу. Наявність камери не обов’язкова. А якщо по заняттю виникають питання, їх можна поставити в чаті.
  5. Онлайн навчання може зекономити кошти, адже зазвичай його вартість нижча.

 Відеокурси:

 Відмінностей відеокурсів від онлайн занять небагато, проте хотілося б їх відмітити.

 Заняття без прив’язки до часу та тривалості. Можна обрати власний темп навчання, зупинитись або переглянути матеріал декілька разів.

  1. Не потрібно встановлювати/реєструвати додаткові програми для зв’язку. Посилання на відео відкривається просто у браузері.

Сподіваємось, тепер визначитись з вибором стане легше. Але на чому б не зупинились, ми з радістю надаємо пробний урок, щоб ви могли переконатись в правильності рішення.

danco.com.ua

[відкрити контакти][email protected]

[відкрити контакти](044) 221-38-52, [відкрити контакти](097) 758-759-7


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Онлайн курси