International House Kyiv - запорука розвитку нації

  • Олександра Кантор
  • 11 лютого 2009
  • Тренінги

Школа International House продовжує радувати якістю послуг а також кількістю та актуальністю нових проектів. Одна з найкращих мовних шкіл в Києві, де студенти вивчають іноземну мову з викладачами, що мають міжнародну кваліфікацію.

Чи хотіли Ви колись прочитати Шерлока Холмса в оригіналі, осягнути всю специфіку гумору Джерома К Джерома, відчути трагічнісь творів Шекспіра без перекладу? Якщо 20 років тому читання творів англійською було привілеєм вибраних, спеціалістів, а для інших просто перетворювалось на технічну роботу зі словником, то зараз є люди, які можуть насолоджуватися своїми улюбленими літературними творами і без словника. Чому? Тому що вони вчилися по-іншому, за іншою методикою, яка не прив’язує англійську мову до української.

До того ж, зі збільшенням інтересу іноземних інвесторів до України, вітчизняний бізнес почав розвиватися у «західну» сторону, і необхідність у знаннях англійської значно збільшилась. Маркетинг, мерчандайзинг, інфляція – на скільки б легше нам було працювати, якби ми знали значення цих слів та їх походження. Зараз питання вже не в тому, чи знаємо ми мову, питання в тому, як ми її знаємо. Де знайти для себе таку школу, за стінами якої ми могли б залишити свій світ обов'язків і почати подорож по новому світу - світу, сповненому новими словами, виразами, традиціями? У Києві така школа є - International House Kyiv, яка завжди гостинно зустрічає своїх відвідувачів.

А розпочиналося все у 1953 році, коли Джон Хейкнрафт зі своєю дружиною Бріттою відкрили у місті Кордоба (Іспанія) заклад, що назвали Міжнародний Дім. Їх метою було через комунікативний підхід до вивчення іноземних мов об’єднати всі країни світу, дати людям з різних країн можливість зрозуміти одне одного.
Зараз International House World Organization можна назвати однією з найбільших і найстаріших груп мовних шкіл, адже на сьогоднішній день вже існує більш ніж 150 шкіл у 52 країнах.

15 років тому і на Україні з’явився такий дім. Створена за підтримкою фонда Сороса, у 1994 році школа International House Kyiv була афілійована до International House World Organization. Це означає, що вже 14 років освітня спільнота слідкує за тим, щоб школа мала новітні видання необхідної учбової літератури, а викладачі використовували найсучаснішу методику.

Оснащенa за останнім словом техніки, школа є гідним представником International House World organization в Україні. Тут працюють фахівці з викладання англійської, російської, української мов, як іноземних. Абсолютно всі викладачі мають сертифікати CELTA, що дозволяє використовувати комунікативну методику, спрямовану на відсутність зв’язку між мовою, яка викладається, та рідною мовою студента.

Викладачі International House Kyiv – люди з різних англомовних країн, що дає змогу студентам знайомитися з різноманітними культурами та традиціями Великої Британії, Сполучених Штатів Америки, Автралії, Нової Зеландії, Канади, та адаптуватися до особливостей англійської мови. Дуже важливим фактором є те, що викладачі – не тільки кваліфіковані фахівці з мови, а ще й спеціалісти у інших галузях: юриспруденція, економіка, історія, тощо. Це зумовлює наявність тренінгів ESP (English for Special Purposes) з ділової, юридичної, економічної англійської мови, а також тренінгів англійською для представників широкого спектру спеціальностей.

Cистема освіти у мовному центрі International House Kyiv налагоджена таким чином, щоб студенти могли вибрати найзручніший для себе розклад та умови навчання. Послугами школи користуються усі соціальні та вікові групи населення. Для дітей віком від 4 років існують спеціальні програми Wonderkids, Drama Club, де малюки вивчають мову через читання казок, співи, рольові ігри. Серед школярів та студентів, кому англійська потрібна для майбутньої професії, великим попитом користується підготовка до іспитів KET, PET, FCE, CAE, IELTS, TOEFL. Бізнесмени, юристи, економісти, що удосконалюють свої знання мови для подальшого розширення своїх можливостей у роботі, віддають перевагу заняттям в групах з юридичної або ділової англійської мови, беруть активну участь у тренінгах.

Також International House відомий і серед іноземних громадян, що відвідують нашу країну. Вони з задоволенням вивчають як українську, так і російську мови у стінах закладу.

Департамент освіти за кордоном сприяє організації навчання для безлічі людей щорічно та надає їм можливість вивчати англійську у Великій Британії та на Мальті, Канаді, Австралії, Ірландії, іспанську в Іспанії та Латинській Америці, німецьку у Німеччині тощо. Кожного року кількість бажаючих мандрувати та навчатися збільшується.

За 15 років існування у Київській школі вчилося близько 10 000 студентів, тільки за останні роки міжнародні сертифікати отримали більш ніж 300 студентів, велика кількість викладачів отримали сертифікати CELTA, щотижня департамент освіти за кордоном відправляє нових і нових студентів вивчати іноземні мови по всьому світу, у інші школи International House.

Тільки в Україні вже існує 5 шкіл International House: у Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Одесі. Школи ростуть, розвиваються, кількість клієнтів збільшується, що тільки підтверджує той факт, що International Hоuse є однією зі шкіл, яка повністю відповідає всім потребам людини, що бажає вивчати іноземну мову у всіх її напрямах та тонкощах.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити