Блог навчальних закладів

На жаль, статтю не знайдено

Цю статтю було видалено або приховано.

Знайдено 9 статей

​​Сквозь тернии к целям: опыт внедрения OKR

OKR – метод, который позволяет синхронизировать индивидуальные цели сотрудников с глобальными целями компании. В статье вы можете познакомиться с реальными кейсами внедрения OKR на примере трех украинских компаний.

Как правильно увольнять? Советы и чек-лист для успешного оффбординга

От того, как вы уволите человека, даже если это уход по собственному желанию, зависит его отношение к компании. Если вы хотите, чтобы он хорошо отзывался о вашей компании и советовал ее другим, важно правильно провести оффбординг.

Перезавантаження HR-процесів: нові ролі нового часу

В нових реаліях 2020 року, HR-менеджерам та керівникам потрібно бути готовими до всіх змін і швидко до них адаптуватися. Сьогоднi ви дiзнаєтесь як ефективно перезавантажити HR-процеси!

360: стратити не можна помилувати

Оцінка методом 360 градусів – популярне рішення, яке допоможе надати співробітнику повноцінний фідбек від усіх, з ким він працює. Ця оцінка допомагає подивитися на себе з боку, зрозуміти, що потрібно покращити, а що й так чудово.

Удаленная работа: как удерживать таланты

В условиях удаленной работы многие компании столкнулись с проблемой поддержания корпоративной культуры и удержания сотрудников. На расстоянии очень трудно замечать проблемы сотрудников, их потребности, что приводит к волне увольнений.

Автоматизация = экономия: и почему это важно во время кризиса

Как выбрать комплексное решение для HR и рекрутинга, которое поможет сэкономить на автоматизации в период кризиса, следить и поддерживать вовлеченность сотрудников, удерживая их

Дослідження залученості персоналу або як «увімкнути» своїх співробітників по максимуму

У статтi ви дiзнаєтесь, що таке залученість та навіщо її вимірювати, про ключові аспекти методу дослідження компанії Gallup, та як покроково запровадити систему оцінки та управління залученістю.

Прогули на роботі: причини та шляхи розв'язання проблеми для HR-фахівців

Чому співробітники прогулюють роботу, як боротися з цим, способи покарання фахівців за прогули та юридичні моменти звільнення – в новому матеріалі від команди Hurma.

Як зробити співробітників продуктивніше під час роботи з дому

Поговоримо про те, які проблеми можуть виникнути під час віддаленої роботи, як допомогти своїм співробітникам їх вирішити і як мотивувати в нинішній ситуації.