Відеоспостереження для офісу: Чи потрібен відеонагляд на робочому місці?

Відеоспостереження для офісу: Чи потрібен відеонагляд на робочому місці?

Відеоспостереження допомогає розкрити різні злочини: знайти вкрадені речі, виявити проникнення на територію підприємства або власного будинку, скоєння вбивства або відеодокази замах на вбивство.

Одним із способів контролю за робочим процесом є врахування робочого часу та можливість фіксування цього самого трудового процесу. Відеофіксація не дає можливість виникнення будь-яких спірних ситуацій, Виникає питання: Яке відеоспостереження обрати?

Обладнання для відеоспостереження

 Є дві основні системи відеоспостереження:

– Аналогове;

– Цифрове;

Досить часто локальна мережа використовується для IP-обладнання без витрат на додаткові кабелі та їхні прилади.

Купольна камера TR-D3141IR1 від компанії Trassir – ідеальне рішення для встановлення в офісі. Постачається у вандалостійкому корпусі, який захищений від потрапляння всередину вологи та пилу. На «борту» знаходиться набір засобів покращення зображення. 

IP-камери в офісі

Здебільшого в офісах частіше використовують створену локальну мережу для підключення до неї IP-камер. Це значно знижує витрати на встановлення системи.

Для цього завдання краще підійде камера TR-D7141IR1 від компанії TRASSIR. IP-камера TRASSIR TR-D7141IR1, здатна формувати кольорове відеозображення при недостатньому освітленні. Це дозволить автоматиці НЕ переводити камеру в чорно-білий режим до настання повної темряви. Вбудований PIR-сенсор виявляє рух по зміні теплового поля, набагато надійніше стандартних програмних засобів.

Варто відзначити, що саме IP обладнання дає можливість організувати віддалений доступ до інформації. Що стосується хмарного спостереження для офісу від компанії TRASSIR, крім безперебійних відеотрансляцій, наші шановні клієнти отримують постійний доступ до індивідуального відеоархіву, який зберігається на хмарних серверах.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Охорона праці, санітарні норми Фінанси, кредит, банківська справа