Запрошуємо на програма підготовки до тестів на сертифікацію СІМА 2022!

Запрошуємо на програма підготовки до тестів на сертифікацію СІМА 2022!

CIMA націлена на фахівців з управлінського обліку та консалтингу, фінансових директорів, фінансових менеджерів, аудиторів, а також менеджерів вищої і середньої ланки компаній для підготовки до тестів на сертифікацію.

Професійно зростати необхідно в будь-який час. Але саме зараз робити це вигідніше. Настала пора осягати всі тонкощі фінансового менеджменту та управлінського обліку. Запрошуємо до НЦ «Школа успішного бізнесу» на програму підготовки до тестів на сертифікацію СІМА!

Цей курс дозволить вам продовжити кар'єрний ріст, перетворитися з бухгалтера в директора або власника бізнесу. Адже більшість нинішніх директорів займають свої посади саме завдяки тому, що колись навчилися управляти фінансами і успішно склали іспити для отримання сертифікату СІМА.

Отже, CIMA націлена на фахівців з:

управлінського обліку та консалтингу, фінансових директорів, фінансових менеджерів, аудиторів, а також менеджерів вищої і середньої ланки компаній, які: 

  • Бажають розвивати практичні навички та компетенції в сфері фінансової та загальної бізнес-стратегії компанії.
  • Беруть участь в процесі прийняття управлінських рішень, пов'язаних з інвестуванням бізнесу, плануванням і реалізацією проєктів, бюджетним контролем і іншими фінансовими операціями.
  • Планують будувати кар'єру в області управлінського обліку і звітності, бюджетування, планування і управління фінансуванням компаній.

А значить, розпочинається Ваш час кар'єрного зростання, в якому ми готові допомогти!

Детальна інформація  по E-mail: [відкрити контакти][email protected] або за телефонами: [відкрити контакти](096) 210-86-20, [відкрити контакти](099) 214-67-72, [відкрити контакти](063) 148-46-18.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини