Як нам дається дистанційка і що в ній подобається батькам

Ми скучили за офлайн навчанням, але і в онлайні є свої переваги!

Як ви вже знаєте, через військові дії в нашому місті ми повністю перейшли на навчання в онлайн режимі. Наші викладачі займаються зі студентами будучи хтось у Миколаєві, а хтось у Румунії, Франції, Бельгії та інших країнах.

Ми, звичайно ж, віримо в те, що все повернеться на свої кола, і всі наші студенти знову зберуться в теплих стінах Академії, а наша філія дочекається їх у тому вигляді, в якому її залишили.

А поки що ми в онлайні не частково, а повністю. До речі, треба віддати належне студентам Малої Комп'ютерної Академії та їхнім батькам – хлопці досить швидко перейшли на «дистанційку».

Взагалі, на наш досвід на дистанційне навчання переходять діти, які не вписуються в традиційну шкільну систему з жорстким графіком. До речі, Unikor school саме тому й обирають.

Батьки хочуть, щоб діти мали більше вільного часу для відвідування гуртків та занять спортом. Розвиток індивідуальних талантів зараз стоїть мало не на першому місці.

Ну і подорожі… The happy tripрік у рік стає дедалі вищим у рейтингу причин вибору дистанційної освіти. На щастя, звісно)).

Що конкретно сподобалося батькам у навчанні онлайн:

  1. Безпека. Точніше, можливість продовжувати розвиток в умовах безпеки, де б вони не були.
  2. Можуть познайомитись із однокласниками своєї дитини. Ми помітили, що багато мам почали долучатися до уроків і тепер краще знають, що відбувається у соціальному житті дітей.
  3. Можуть перевірити рівень роботи викладача і про що дізнаються їхні діти.
  4. Дистанційне навчання вчить менеджменту часу. Мами наших студентів зазначають, що спершу деяким з них видалося складним дистанційне навчання, але потім воно дало змогу розвинути навички керування часом.

Ми скучили за офлайн навчанням, але і в онлайні є свої переваги!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Виховання дітей, школа батьків Онлайн курси Ранній розвиток, розвиток дітей