Блог навчальних закладів

Знайдено 1411 статей

Запрошуємо вас 5 березня 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний фахівець з організації та впровадження системи управління якістю (СУЯ) на основі стандарту»

Запрошуємо Вас приєднатися до курсу PECB, де Ви глибоко порините в світ Систем Управління Якістю згідно з ISO 9001:2015. Курс розроблений, щоб надати Вам знання для ефективної впровадження, підтримання та функціонування СУЯ в Вашій організації.

Запрошуємо вас 27 лютого 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний спеціаліст із впровадження на основі ISO 22301»

Запрошуємо Вас долучитись до навчального курсу від PECB, який покликаний підготувати Вас до ефективного впровадження та управління системою безперервності бізнесу відповідно до стандарту ISO 22301.

Запрошуємо Вас 20 лютого 2024 року на навчальний курс «Сертифікований провідний аудитор ISO 37001»

Продовжується набір учасників на навчальний курс PECB з підготовки сертифікованих провідних аудиторів системи управління протидії хабарництву, який наддасть та зміцнить Ваші знання для планування та проведення аудитів СУПХ.

Запрошуємо вас 30 січня 2024 на онлайн-курс «Сертифікований провідний аудитор ISO 22301»

Продовжується набір на навчальний курс PECB з підготовки сертифікованих провідних аудиторів системи управління безперервністю бізнесу, що допомагає своєчасно забезпечити виявлення руйнівних інцидентів.

Запрошуємо вас 31 жовтня 2023 року на навчальний курс «Сертифікований провідний спеціаліст із впровадження ISO 37001»

Продовжується набір учасників на навчальний курс PECB з підготовки сертифікованих провідних спеціалістів з провадження системи управління протидії хабарництву, що допомагає отримати необхідні знання та досвід для аудиту СУПХ.

Про КАМ-ів фармацевтичної компанії

Інформація про функціонал і потреби КАМ-а по роботі з мережами аптек фармацевтичної компанії.

Делегування задач та контроль виконання

Крайності делегування: або передати все на всіх, або тримати все на собі. Не треба так! Так вся магія цього процесу втрачається!

Для чого потрібен бізнес-план

Перш ніж приступити до реалізації свого бізнес-проекту складіть план, у якому прописані етапи запуску та розрахунки витрат і ризиків. Це допоможе уникнути більшості помилок та швидше втілити в життя вашу ідею.

Управлінський облік в компанії

Складові управлінського обліку. Що потрібно знати керівнику

Прокачуємо Soft Skills: Feedback та Follow up у команді

Спочатку — не налагоджена робота в колективі, потім (хоча майже одразу) — проблеми в бізнесі. Поговоримо про комунікацію.