Блог навчальних закладів

Знайдено 97 статей

Вумбілдінг, імбілдинг (Імфітнес) — принципові відмінності

Розпиарений на слуху ВУМбілдінг. Що воно несе, користь чи шкода? Хочеш знати відмінність сучасного Імфітнеса (Імбілдінг) від ВУМбілдінга? Хочеш не потрапити до групи ризику, не повестися на солодкі обіцянки? ? Тоді ця стаття для тебе

Імбілдинг для чоловіків

Погляньмо, як живе сучасний чоловік? Стреси, недосипання, хронічна втома, війна. несприятлива екологи. А як же він дбає про своє здоров'я?

Як розмовляти з чоловіком про секс

Чи всі вміють і знають, як говорити про те, що хвилює в сексі? Чи кожен знає, як розмовляти з партнером про секс?

Топ книг про секс

Найбільш продавана книга про стосунки чоловіка і жінки. Хоч і вийшла 30 років тому. Автор дуже детально розписує відмінності між статями, ілюструючи їх цікавими історіями з життя.

Орально-мануальні пестощі. 50 супер технік

Зроби справжнє задоволення своєму партнеру і щире захоплення від нього. На тебе чекають 3 години інтенсивної роботи з тренером, більше 50-ти дивовижних оральних технік, авторські практики які доведуть твого партнера до екстазу.

Топ книг про секс

Фішки та лайфхаки, які я особисто спробувала у справі та залишилася задоволена результатом 💯 І я із задоволенням поділюся ними з вами.

Семінар «не бАнальний секс»

Чому жінки протестують проти нього так завзято, коли оргазм від анального сексу іноді в сто разів сильніший, ніж від вагінального і більша ймовірність випробувати сквірт оргазм.

Тренажер Кегеля Any Kegel (Magic Care)

Тренажер Кегеля Any Kegel (Magic Care) — для мышц тазового дна мужчин и женщин в занятиях Имфитнесом (Корея) это революционная интерактивная тренировочная система (тренажер без проникновения + бесплатное приложение).

Імбілдинг. Чим корисний тренажер Кегеля Any Kegel-300 (Magic Care)

Тренажер Кегеля Any Kegel (Magic Care) — для м'язів тазового дна чоловіків і жінок у заняттях Імфітнесом (Корея) це революційна інтерактивна тренувальна система (тренажер без проникнення + безкоштовний додаток).

Тренажер Кегеля Any Kegel (Magic Care) - для мышц тазового дна мужчин и женщин в занятиях Имфитнеса

Это революционная интерактивная тренировочная система (тренажер без проникновения + бесплатное приложение)