Блог навчальних закладів

Знайдено 1095 статей

Комплекс вправ Пілатесу середнього рівня складності для пацієнтів з остеохондрозом і порушеннями постави

Дослідження свідчать про ефективність занять лікувальної фізкультури із застосуванням методу Пілатеса. Позитивний вплив на гармонійний розвиток всього тіла, силу м'язів, гнучкість і мобільність хребта, стабілізацію міжхребцевого сегмента.

Основи персонального тренінгу у фітнесі

Головна мета персонального тренінгу у фітнесі — це вміння складати зболансовані тренувальні програми для здоров'я людини. Оздоровчий фітнес спрямований на підвищення загальної якості життя клієнтів, а не тільки на досягнення спортивних досягнень.

Access Bars – чарівна квантова техніка, що полегшує життя

💆🏻‍♀️✨Технологія дозволяє звільнити голову/неспокійний розум людини від усього, що створює неприємності, хвороби, страждання

Капсула здоров'я: український стартап.

Чому одні хворіють, інші ні? Чому одні діти народжуються здоровими, інші хворими? Проте у природі існує процес оновлення.

Від роботи з хребтом до свідомості. Це як?

Ми увійшли в простір, коли людина усвідомлює себе творцем. У статті розповідаю про показовий і вражаючий метод, що є нічим іншим, як квантовим стрибком в інший вимір. Він допомагає еволюційному розвитку, шляхом якого ми зараз йдемо.

Чому нам потрібно пити воду?

Ми часто чуємо, що важливо пити достатню кількість води в день. Чи замислювалися ви чому пити воду важливо і як зрозуміти коли і скільки?

Як залучити клієнтів до персональних тренувань у фітнес-клубі

Уміння фітнес-тренера заохочувати персональних кліентів до тренувань, утримання і мотивація на довгострокову співпрацю, є важливою складовою його ефективності й компетентності.

Як скласти бізнес-план фітнес-клубу

Для успіху відкриття фітнес клубу, дуже важливо дотримати всі етапи запуску. Для цього дуже важливим інструментом є Бізнес. Саме для цього важливо розібратися з яких частин Бізнес-план складається, і як вони впливають на успіх Вашого фітнес клубу.

Отримати сесію барів — це як прийняти ментальний душ

Якщо у світі існує чарівна квантова техніка, що полегшує життя, то чому ще так багато людей з нею не знайомі?

Гармонійний резонанс капсули здоров'я на клітинному рівні

Клітину можна порівняти з радіопередавачем, коли він випромінює енергію та інформацію