Решетилівський художній професійний ліцей

Решетиловский художественный профессиональный лицей




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

46
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

И так. Главный плюс этого учебного заведения - педагогический состав (не все конечно же, но иначе и не бывает). В целом, замечательные люди, с которыми обо всем всегда можно договориться. Легко входят в ваше положение и идут навстречу. Учат отлично, но что бы учили - нужно и самому желать новых знаний. Хотя...тех, кто не хотят учится, все равно учат. Борются за то, что бы дети знали больше. Что конечно же достойно похвалы. Воистину. Самая больная тема - общежитие. Так же, не все супер, но и утверждать, что общежитие просто преисподняя - не стоит. Комендант женщина не промах, все аргументирует, на все вопросы отвечает и что может сделает. Лично меня это радует. Что качается вахтеров - нормальные люди. Да, у всех бывает плохое настроение, думаю, это нужно понимать. Однако, должна заметить и тот немаловажный факт, что по отношению к себе я с их стороны не замечала никакой неприязни.

,

Душ, туалет... Да, темы прогнившие, не спорю. В начале года они вообще были просто пугающими, но и тут мне пошли на встречу. На улицу зимой в туалет ни кто не гнал, а в остальное время, можно и сбегать. Люди в частных домах же живут как-то. Что касается душа, то и тут не оставили мои вопросы и "мольбы" без внимания. Не вижу тут проблем. Ну лично я, во всяком случае. Директор женщина отличная. Мне нет дела до того, к кому и как она относится. Я знаю одно, она ПРЕКРАСНО относится к детям и всячески им старается помочь. Разве такой директор не достоин уважения? Много ли директоров не оставшихся равнодушными к детям? Очевидно - нет. Так и со стороны преподавателей. Уверяю, 80% педагогического состава отличные люди! Ах да, чуть не забыла. Детей и вправду мало. Всем бы хотелось, что бы этот неловкий момент поправился в новом году. Но это в новом году, сейчас то его не поправишь.

,

Навчалася сама в цьому закладі, а згодом після 9 класу навчався мій син. Навчальний заклад державний. тому є проблеми из матеріальним забезпеченням, але ж люди добрі, ви згадайте в якій державі ми живемо. Але при всіх недоліках дирекція та колектив завжди намагалися та намагаються створити максимум затишку та зручностей виходячи із тої ситуації в якій ми живемо, та живе вся Україна. Де ви зараз бачили безкоштовний гуртожиток???? Та головне те , що в цьому ліцеї вас навчать, підуть на зустріч, допоможуть навчитися!!Творчі професії, які освоюють учні в ліцеї дають змогу заробляти навіть вдома. головне не лінуватися!! Я дуже вдячна всім викладачам та майстрам, що навчали мене та мого сина, адже виховати справжнього митця це надзвичайно тяжкий труд!!

,

Ліцей хороший.Особливість-всі професії належать до художніх промислів. Проблема держави - такі фабрики щезли .Кожен учень,при бажанні, може заробляти й сам, якщо не лінується. Ручна робота "конвеєрною" ніколи не була і не буде! Бо це- індивідуальна і часом авторська,в єдиному екземплярі робота.Скільки учнів у школі мали художні здібності? Одиниці! Де взяти стількох учнів для стандартного "конвеєра"? Хто стане художником, якщо його навчати, як робітника для цеху чи як водія? Хтось аналізував? Отож бо: хто працює, того й гудять. А от, якщо хтось хоче виступити спонсором і придбати комп'ютерний клас, тільки обіцяний державою, чи кілька швейних машинок, або10-20 п'ялець чи кілька наборів професійних фарб, так ніхто ж не проти. Люди будуть з вдячністю таких доброчинців згадувати і ставити їх у приклад. А учні, якщо вмітимуть хороші речі робити на стареньких засобах, повірте, до хорошого і нового обладнання звикнуть швидко. Цінуйте те, що є, допомагайте, розвивайте,тоді відродиться Україна!

,

Ліцей такий, як і всі у державі. Має і хороші, і не дуже характеристики. Так і люди в світі є хороші, а є із "жабою". Учні за гуртожиток не платять, на халяву живуть протягом навчання, а ремонти робить сам заклад .(У порівнянні з міськими платними гуртожитками, так це - курорт). Зрозуміло, що не п'ятизірковий готель, але жити, створивши собі затишок, можна досить пристойно. Да, курити і розпивати спиртні у гуртожитку заборонено і сачкувати у гуртожитку заняття не дають. Так це в усіх нормальних гортожитках так. До речі, у багатьох гуртожитках пропускають учнів у кімнати тільки під час велиих перерв. Таким чином ще і підстраховуються, щоб до чужих кімнат ніхто не подався. А ще, щовечора перевіряють чи є всі у кімнатах чи гуртожитку( бо де-хто може сидіти у світлиці дивитися телевізор), і якщо хтось запізнюється, то вихователі і майстри відразу шукають, де дитина і що з нею. А для батьків головне, щоб з їхніми дітьми нічого не трапилось!


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в смт Решетилівці, репетиторів в смт Решетилівці.