Грицевське вище художнє професійне училище №19

Грицевское высшее художественное профессиональное училище №19




  • денна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності


Відгуки

27
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Це не училище ,а жах якийсь,з першого уроку вони не вчили,а одразу показуйте хто як вміє малювати,от так і продовжувалось хто що вмів там і робив ,нічого нового там взагалі я там не навчилась,але я конкретно за викладачів по спеціальності художників,виключали ввечері світло не можна було встигнути зробити уроки,дуже було холодно ,вода замерзала ,не було душу,розеток у кімнаті,було пів ванни звісно неробочої там двері не закривались гріли воду на коридорі кипятильником і так там по черзі зливались водою ,про їдальню я взагалі мовчу,нам платили гроші,щоб ми агітували інших на на навчання ,бо нехватало учнів,а коли було тепло не пам'ятаю яка це була пора вчитись не потрібно,бо нас везли на поля на буряки,і то ще потрібно було норму свою зробити,одним словом хочеться забути назавжди цей період життя і нікому ,навіть ворогові не раджу це дно!!!

,

цпх как цпх сыро холодно нет воды буряки на поле программа отстой зато весело

,

Мене звати Олена, і 2014році випустила ст з училища художником-дизайнером, оформлювач!! Скажу вам так мої любі, ЦЕ БУЛИ НАЙКРАЩІ НАВЧАЛЬНІ РОКИ!!!! Чудові викладачі, майстри, прекрасні вихователі!!!! Якби повернути час назад я б нізащо не пішла б іншою дорогою!!! Зараз я художник, виставляю свої роботи на виставках, працюю за спеціальністю художником-оформлювачем, до цього маю чудову сім'ю і двоє діток!!) Не розумію, люди чого ви пнетеся в те місто, там і без вас таких валом, і ніхто там на вас толком не буде дивитись, в місті ви маса. А в Грицівському ВХПУ-19 вас побачать, підтримають, похвалитись, допоможуть, і прекрасно передадуть професійні знання!!!!! Вчіться в кращому училищі, і кращий це саме цей!!! А потім ідіть і працюйте у своєму місті, чи їдьте заграницю, головне що ви вмітимете робити свою справу!!!!!!! Нехай щастить, зробіть правильний вибір!!!!!!!!

,

Це було не навчання. В общазі брав мороз, замерзала вода на подоконіках. Вимикали світло в корпусах, дуйчика не включиш. Спали в одежі. Постійно не було води. Тепло було тільки в навчальному корпусі. Не йдіть туди шукайте щось краще!!!!!

,

Навчалась 1985-1987Р. гуртожиток був на другому поверсі головного корпусу ( зараз там музей) викладачі класні ,було весело незважаючи на те що в кімнатах проживало по10 дівчат ,туалет був на дворі ,воду гріли в чайнику..... були найкращі роки ....товаришуєм ще досі і прїзжаєм в рідні стіни ,навчились багато чому ...Дякуэмо Вам!!!


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в смт Грицеві.