Speak English, центр іноземних мов

Французька мова, офлайн та онлайн



  • 800 грн

Про курс

https://speakenglish.com.ua/

Франція – одна з небагатьох країн, яку можна любити безмежно. З надзвичайною, дивовижною культурною спадщиною та нескінченним шармом.

Саме у Франції зародилась більшість течій світової культури, які суттєво вплинули на хід історії, розвиток науки, мистецтва та літератури в цілому.

Відомі письменники, поети, драматурги, художники, актори, модельєри, музиканти та вчені, haute couture и haute cuisine – все це невід’ємна частина самого поняття «Франція».

Багато людей вважають французьку мову найгарнішою та найромантичнішою мовою у світі . А хтось називає французьку мову – мовою кохання!

Французька мова є державною не тільки у Франції, нею говорить населення франкомовної частини Канади, Бельгії, Швейцарії та ще 29 країн, включаючи багато держав Африки, Карибського басейну, а також США (штат Луїзіана).

Біля 200 мільйонів чоловік розмовляють мовою Бальзака і Мольєра, Едит Піаф і Мірей Матьє, Джо Дассена і Патрісії Каас.

Французька мова є однією з 6 офіційних та робочих мов ООН, а також офіційною мовою великої кількості міжнародних організацій і другою у світі по популярності вивчення у якості іноземної мови.

Французьку вивчають для спілкування з діловими партнерами, для підтримки зв’язку з друзями, для подорожей та поїздок.
Вивчайте французьку мову разом з нами!

Система рівнів у програмі вивчення французької мови:

Niveau Débutant (Початковий Рівень)

Тривалість рівня: 70 ак. год (35 занять по 90 хв.)

Цей рівень розроблений для тих, хто раніше не вивчав французьку мову. Слухач знайомиться з базовою лексикою, мовними конструкціями та основами граматики французької мови.

Після проходження цього рівня слухач буде вміти розповідати про себе (надати інформацію про свою адресу, родину, житло, хобі), буде здатний розуміти і вживати загальновідомі побутові вирази і прості речення, зможе порозумітися у простих ситуаціях.
Niveau élémentaire (Елементарний Рівень):

Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв.)

Слухач даного рівня має базовий рівень французької мови. Після проходження цього рівня він буде розуміти часто вживані вислови, пов’язані зі знайомими сферами (інформація про особу та сім’ю, покупки, близьке оточення), буде вміти описувати себе, свою родину та інших людей, свою теперішню роботу, свої інтереси та вподобання, події минулого та власний досвід (наприклад, останні вихідні, канікули тощо).
Niveau intermédiaire 1 (Середній Рівень 1):

Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв.)

Слухач зможе розуміти загальну інформацію, коли вживається зрозуміла загальновживана мова в рамках повсякденних тем (робота, відпочинок, навчання, дозвілля тощо). Він вміє просто і зв’язно висловлюватися щодо знайомих тем і сфер особистих зацікавлень, робити повідомлення про спогади, події, мрії, надії й цілі з власного життя, давати короткі пояснення й обґрунтування щодо планів і намірів. Він вміє вийти з більшості ситуацій, що трапляються під час подорожей франкомовними країнами.
Niveau intermédiaire 2 (Середній Рівень 2):

Тривалість рівня: 90 ак. год (45 занять по 90 хв.)

Рівень дозволяє значно поповнити словниковий запас, вивчити більш складні граматичні явища і цим дати можливість виробити первинні навички біглого мовлення.

Слухач зможе розуміти основний зміст конкретних та абстрактних сюжетів, включаючи дискусію. Він зможе достатньо вільно спілкуватися з носіями мови, а також ясно, розгорнуто висловлюватися щодо багатьох тем, показувати позитивні та негативні сторони тієї чи іншої проблеми.
Niveau avancé (Підвищений Рівень):

Тривалість рівня: 100 ак. год (50 занять по 90 хв.)

Це просунутий рівень французької мови. Він закріплює набуті граматичні навички і активізує словниковий запас. Слухач буде здатний розуміти складні і великі тексти на різну тематику, простежуючи також прихований зміст. Слухач зможе висловлюватися спонтанно і вільно, використовувати мову різнопланово.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.