Speak English, центр іноземних мов

Іспанська мова, офлайн, онлайн



  • 800 грн

Про курс

Іспанська мова

500 мільйонів чоловік в 58 країнах говорять іспанською мовою
Тільки подумайте: Сервантес, Че Гевара, Далі, Пікассо, Пенелопа Крус, Пласідо Домінго, Антоніо Бандерас, Сальма Хайек – всі вони, якщо б зустрілися, зрозуміли один одного, заговоривши своєю рідною мовою – іспанською !

Вивчайте. Сьогодні, коли зникають кордони країн і постійно з'являються нові можливості для подорожей, вивчення іспанської мови стало не лише цікавим, але і необхідним.

Подорожуйте! Іспанська мова – Ваш ключ до культур народів, що живуть на території від Каліфорнії в США до Вогняної землі в Чилі, від острова Пасхи в Тихому океані до Майорки в Середземному морі.

Працюйте! Іспаномовні країни – це нові ринки і цікаві можливості для бізнесу. 500 мільйонів чоловік з 4-х континентів завтра можуть стати Вашими вигідними діловими партнерами, співробітниками або клієнтами.
Цілий світ для спілкування! Спілкуйтесь іспанською разом з нами!

Система рівнів в програмі вивчення Іспанської мови

Nivel Inicial (A1) (Початковий рівень)
Nivel Inicial – перша сходинка в програмі загального курсу.
Тривалість рівня: 70 ак. год (35 занять по 90 хв)
Завдання цього рівня – познайомити слухачів з основами іспанської мови, навчити розказувати про себе, пояснювати свої бажання, орієнтуватися в місті, описувати щоденні дії та навколишнє середовище.На цьому ж етапі велика увага приділяється орфографії, правилам читання і вимові. З граматичних явищ розглядаються: артиклі, відмінювання основних правильних і неправильних дієслів і їх використання в теперішньому часі, числівники, структура «мені подобається», деякі зворотні дієслова.

Nivel Elemental (A2) (Елементарний рівень)
Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв)
На цьому рівні розширюється тематичний діапазон: їжа, частини тіла, у магазині, одяг, ресторан. Граматика представлена наступними явищами: ступені порівняння прикметників, герундій, два основні минулі часи дієслова.

Nivel Pre-Intermedio (B1) (Рівень Нижче середнього)
Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв)
На цьому рівні відпрацьовуються навички мовлення в минулому часі, вводиться таке нове граматичне явище як “subjuntivo” – дуже важливе для іспанської мови. Тематичні розділи: відпочинок, спорт, гороскопи, свята тощо.

Nivel Intermedio (B2) (Середній рівень)
Тривалість рівня: 80 ак. год (40 занять по 90 хв)
Одне з завдань рівня – засвоїти складні речення (підрядні часу, місця, умови, цілі, результату). Крім того, вивчаються більш складні минулі часи. Усне мовлення представлене наступними тематичними розділами: опис характеру людини, міжособистісні стосунки (кохання, дружба, ненависть тощо).

Nivel Avanzado (C1) (Просунутий рівень)
Тривалість рівня: 90 ак. год (45 занять по 90 хв)
Рівень дає можливість виробити початкові навички біглого мовлення, а також закріплює вже набуті знання граматичних явищ і активізує словниковий запас. Багато уваги приділяється іспанській культурі та літературі, політиці та економіці Іспанії та країн Латинської Америки.

Nivel Superior (C2) (Найвищий рівень)
Тривалість рівня: 100 ак. год (50 занять по 90 хв)
Це просунутий рівень іспанської мови, на якому відбувається закріплення навиків біглого мовлення з використанням складних граматичних явищ, дається багато додаткового матеріалу про Іспанію і Латинську Америку. Студенти читають неадаптовану літературу і періодику.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.