Престиж, науково-освітній центр

Англійська мова, мовний інтенсив



  • 12 000 грн за курс

Про курс

Вивчення англійської мови є невід'ємною частиною освіти, кар'єри, працюючого бізнесу або просто планів на майбутнє будь-якої цілеспрямованої та мотивованої людини. Індивідуально для кожного слухача підібрана програма дозволить досягти необхідних результатів: будь то розмовний рівень або складання спеціалізованого іспиту(ів) за кордоном. Багаторічний досвід роботи та професіоналізм викладача надасть усі можливості для досягнення цієї мети.

З 1997 року сотні студентів Мовної Школи ПРЕСТИЖ, які отримали мовні знання за нашими програмами, використовують ці навички по всьому світу, що є кращим доказом результативності. Заняття відбуваються у зручний для Вас час у діловому центрі міста. Для корпоративних клієнтів передбачені аудиторні заняття з попередньою розбивкою на мікрогрупи.

Більш детально: http://prestige-ua.mywebcommunity.org/01_efl.html

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Тупицький Богдан Іванович,07.04.2021, 13:54
Я, Тупицький Богдан Іванович, навчався в Науково-Освітньому Центрі "Престиж" на курсі "Англійська мова". За час навчання мій рівень знання англійської мови покращився. А саме поліпшилося читання та перекладання текстів, розмовна англійська, та загальне розуміння структури мови. Також сподобалося, що перед початком навчання разом з викладачем було обрано оптимальний час та інтенсивність проведення занять. Надзвичайно сподобався професіоналізм викладача та його індивідуальний підхід. Вперше в житті мені сподобалося вчити англійську мову !
Ткаченко Алексей Николаевич,04.02.2021, 15:13
Мы с женой ходили (по очереди) в Центр "Престиж" на курсы английского языка. Честно говоря, записывались с некоторой опаской - мы уже ходили в Черкассах на многие курсы, но как не знали английского, так и продолжали не знать. В "Престиж" мне порекомендовал пойти мой друг по тренировкам - он там уже учил немецкий. Решили рискнуть, в последний раз. Теперь, по факту, можем сказать следующее.. Система обучения заслуживает самой отличной оценки! Материал преподносился четко, последовательно и максимально доступно. Занятия посещать было очень удобно - нам дали на выбор время: 10:00-20:00 Каждый раз, после очередного занятия, мы отмечали для себя, что снова есть прогресс, что каждое занятие приносит хорошие результаты. Но самое главное - на каждом занятии было очень много разговорной практики, в среднем 70-90%. Стуктура занятий очень интересная, с применением современных методик. Быстро набрали словарный запас. Теперь и мы советуем всем друзьям учить английский в "Престиже" !

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.