IT STEP, комп'ютерна академія

Комп'ютерна освіта, професійна



  • 2 200 грн (деталі за телефоном)

Про курс


Професійна комп'ютерна освіта – це освітній проект у сфері IT-технологій. Академічна підготовка проводиться за одним із трьох напрямків і триває 2,5 роки. Не важливо, скільки вам років, 15 або 50, у будь-якому віці можна стати професіоналом в IT-сфері. Виберіть свою спеціалізацію та дізнайтесь про навчання більше:

Комп'ютерна графіка та дизайн У рамках цього напряму підготовки ви отримуєте весь комплекс знань та умінь, які дозволять Вам брати участь у створенні найрізноманітніших дизайнерських проектів як у рамках роботи в компанії, так і в умовах фрілансу.

Комп'ютерна графіка та дизайн

Мережеві технології та системне адміністрування.

Системний адміністратор — спеціаліст, обов'язком якого є забезпечення роботи комп'ютерної техніки, операційних систем, програмного забезпечення та контроль за рівнем інформаційної безпеки. Інакше кажучи – це вищий IT менеджер, який відповідає за безперебійну роботу та безпеку всього IT у компанії. Робота одночасно копітка та динамічна, іноді навіть з елементами творчості. Адже не завжди можливо передбачити, які завдання доведеться вирішувати і, тим більше, яким способом. Отже, якщо ви щиро любите комп'ютери і щось лагодите, готові вирішувати цікаві завдання та бути незамінним співробітником – ця робота для вас.

Мережеві технології та системне адміністрування

Розробка програмного забезпечення

Даний напрямок дозволяє освоїти одну з найпопулярніших спеціальностей у IT напрямі – програміст. Важливим фактором є те, що слухачам надається можливість ознайомитись з різними напрямками у програмуванні та вибрати для себе найбільш підходящий варіант. У програму курсу включаються всі аспекти програмування - починаючи від основ алгоритмізації і закінчуючи новітніми інструментаріями, що використовуються в сучасній індустрії. Також до курсу включаються предмети, що виходять за рамки програмування, де слухачі знайомляться з основами проектування, побудовою складних систем та управлінням програмними проектами.

Розробка програмного забезпечення


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.