IT Step Academy, міжнародний навчальний центр у сфері ІТ-освіти

Професійна комп’ютерна 3D-анімація в Autodesk Maya



  • 4 850 грн на місяць (деталі за телефоном)

Про курс

Ви цікавитесь графікою та анімацією? Із захопленням дивитесь сучасні 3D-фільми? Завжди віддаєте перевагу комп’ютерним іграм із реалістичною графікою? Тоді у вас є можливість не лише спостерігати та захоплюватись, а й брати участь у створенні усього цього!

Autodesk Maya – це інструмент, який використовують для створення різноманітної графіки в усьому світі. Pixar, Disney, Dream Works, Blue Sky та багато інших гігантів сучасності використовують його для виробництва анімаційних та художніх фільмів. Крім того Autodesk Maya є невід’ємною частиною для створення графіки для комп’ютерних ігор.

Протягом 12 місяців навчання на курсі “Професійна комп’ютерна 3D-анімація в Autodesk Maya” ви оволодієте різноманітними видами стилів та технічних методик анімації, застосування яких дасть можливість реалізувати будь-який художній задум.

Мета курсу

  • навчитись створювати якісну анімацію;
  • познайомитись з повним технологічним циклом виробництва анімації, від сценарію до готового фільму;
  • розуміти усі етапи створення графіки, їх особливостей, зв’язку між ними;
  • навчитись застосовувати закони фізики, анатомії, психології персонажів при створенні графіки.

Результати навчання

Після навчання на курсі ви зможете працювати в сфері розробки 3D-графіки для анімаційних фільмів, рекламних роликів, музичних кліпів, комп’ютерних ігор тощо. Навчання на курсі побудовано таким чином, що вже після першого модуля студенти зможуть працювати та створювати власне портфоліо. Дізнатись більше про програму навчання можна за посиланням.

Спеціальності, за якими ви зможете працювати:

  • 3D аніматор;
  • спеціаліст по рігінгу (налаштування моделей);
  • спеціаліст з ефектів;
  • аніматор та візуалізатор для ігрової індустрії (комп’ютерні ігри), анімаційних студій, виробництва рекламних роликів.

При успішному завершенні курсу студент отримає офіційний міжнародний сертифікат від компанії Autodesk по програмі Maya.

Автор та викладач курсу Ярослав Барна – у 2014 році увійшов до рейтингу «ТОП-100 провідних викладачів технологій Autodesk», сертифікований інструктор Autodesk Maya з 2008 року. Багато випускників курсу зараз працюють над неймовірно популярним проектом “Dave and Ava”, використовуючи отриманні знання.

Детальна інформація про курс та програма навчання за посиланням

Форми навчання:
На базі IT Step Academy діє перший ІТ-університет в Україні, який спеціалізується на ІТ-освіті - «IT Step University» та ліцензована загальноосвітня школа нового покоління з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов - IT Step school

У школі викладають за авторською програмою навчання, яка дає дитині практичні знання і спрямована на майбутнє, а сучасні технології вивчають не лише як окремий предмет, а й інтегрують у звичайні дисципліни.

IT Step school - це кращі європейські методики, сучасні погляди, висококваліфіковані вчителі та дружня атмосфера!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.