Фінансовий облік за МСФЗ, онлайн



  • 5 500 грн за курс

Про курс

Особливості дистанційного навчання:

  • Вільний графік - Ви самі вибираєте зручний час для навчання.
  • Навчання з будь-якої точки світу за наявності доступу до Інтернет.
  • Курс розроблений кращими викладачами - практиками і фахівцями консалтингової компанії з управлінського обліку.
  • Тривалість навчання складає 120 днів.
  • У вартість навчання входить: книга «Фінансовий облік: МСФЗ від теорії до практики», інтерактивні відеолекції, онлайн - тестування, а також онлайн - підтримка викладача через форум.

Про курс
Дистанційний курс «Фінансовий облік за МСФЗ» - це базовий курс з бухгалтерського обліку за Міжнародними Стандартами Фінансової Звітності (МСФЗ). Програма курсу заснована на міжнародних кваліфікаційних вимогах програми CAP / CIPA, а також сучасної бізнес - практиці. Курс входить в Міжнародну програму сертифікації бухгалтерів і економістів CAP/CIPA.

Для кого цей курс: Курс буде цікавий широкому колу фахівців: бухгалтерам, аудиторам та іншим фахівцям фінансової сфери, студентам 4-5 курсів фінансово-економічних спеціальностей, а також усім бажаючим на професійному рівні читати, аналізувати та складати фінансову звітність на базі МСФЗ, підготуватися до іспиту "Фінансовий облік 1 "і отримати сертифікат CAP.

Методика навчання: Навчання проходить в онлайн режимі по інтерактивній методиці, розробленої нашим центром через спеціально розроблену систему дистанційного навчання на платформі Moodle (Володіє найсучаснішими технологіями для дистанційного навчання, підтримує пристрої будь-яких розмірів і видів, поширена в понад 220 країнах світу).

Дистанційний курс розбитий на 6 модулів, кожен з яких включає в себе кілька тем. У кожну тему модуля входять відеолекції, теоретичні та розрахункові тести, завданнями з можливістю автоматичної перевірки знань. Для зручності і наочності перед початком навчання кожному видається книга "Фінансовий облік: МСФЗ від теорії до практики". Це повноцінний підручник, який включає в себе докладно викладений теоретичний блок, наочно представлену теорію в слайдах, а також практичний блок з тестами, завданнями і пробними іспитами.

Подивитись повну програму курсу

Тривалість навчання за курсом - 120 календарних днів. В межах цього часу кожен може займатися в зручному для нього місці, в зручний час, а також у зручному темпі, що дає можливість займатися без відриву від роботи. Ми рекомендуємо приділяти навчанню 5-10 годин на тиждень. Головний успіх дистанційного навчання полягає у правильній організації навчального процесу, в складанні якого Вам допоможе наш робочий план і графік. Крім цього рекомендуємо скласти свій розклад.

Велика практична частина даного курсу дозволить максимально ефективно застосувати отримані знання на практиці.

Дистанційний курс включає:

  • інтерактивні відеолекції;
  • книга «Фінансовий облік: МСФЗ від теорії до практики»;
  • необмежену кількість тестів і завдань з можливістю автоматичного оцінювання;
  • демонстрацію правильного ходу рішення задач при наявності помилки;
  • підбірка їекзаменів минулих років з відповідями та без;
  • спілкування в форумі з викладачем і студентами курсу;
  • можливість здачі пробних іспитів.

Вартість навчання:

Дистанційний курс «Фінансовий облік 1 за МСФЗ»: вартість навчання складає 3200 грн.

Дата початку навчання: початок навчання не прив'язане до дати, але якщо Ви плануєте здавати іспит за програмою CAP / CIPA, то ми рекомендуємо приступити до навчання не пізніше 3 місяців до дати екзамену.
Навчання проводиться в онлайн-режимі на протязі 120 днів з допомогою книги, інтерактивних відеолекцій, інтернет - тестування, а також форуму для спілкування з викладачем.

У вартість навчання не належать витрати на доставку літератури за допомогою доставки «Нова пошта». Стандартна вартість доставки до відділення «Нової Пошти» по Україні становить близько 45 грн. (Залежить від способу і регіону доставки).
По закінченню навчання Ви отримуєте свідоцтво встановленого зразка від нашого освітнього центру у форматі pdf. Додатково (за бажанням) Ви можете скласти іспит Управлінський облік 1 за міжнародною програмою CAP / CIPA і отримати сертифікат з управлінського обліку.

Також запрошуємо на інші дистанційні курси нашого навчального центру:

  • Управлінський облік 1 120 днів) - 3000 грн .;
  • Оподаткування (120 днів) - 2600 грн .;
  • Господарське право (120 днів) - 2600 грн .;
  • Управлінський облік: просунутий рівень (120 днів) - 3700 грн .;
  • Фінансовий менеджмент (120 днів) - 3000 грн .;

Диплом Великобританії за МСФЗ - АССА ДипІФР (рос.) (120 днів) - курс в розробці.

Престижний сертифікат Великобританії з управлінського обліку:

  • модуль CIMA P1 "Управління ефективністю операцій" (6 місяців) - 7 400 грн.
  • модуль CIMA P2 "Управління ефективністю бізнесу" (6 місяців) - 7 400 грн.

Детальніше про навчання Ви можете дізнатися на нашому сайті www.Lcon.com.ua або за телефоном [відкрити контакти]0678299700.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.