BIG BEN, академія мов

Підготовка до IELTS, TOEFL



  • 400 грн за заняття (400)

Про курс

Дніпро

В офісах і онлайн

Правий берег

Лівий берег

    Академія мов BIG BEN - один з провідних навчальних закладів з вивчення англійської, німецької та польської мов у місті Дніпро та в Україні.

    Підготовка до іспитів IELTS або TOEFL в Академії мов BIG BEN здійснюється тільки індивідуально. Якщо ваш рівень відповідає нашим мінімальним вимогам для початку підготовки (Intermediate), ми не бачимо сенсу витрачати ваш час та гроші на групові заняття. Кожному заявнику необхідно індивідуально "налаштовувати" та покращувати конкретні навички та знання, тому групові заняття в цьому випадку будуть набагато менш ефективними, ніж індивідуальні.

    Підготовка до іспитів IELTS або TOEFL в Академії мов BIG BEN розпочинається зо вступного безоплатного тестування, на якому ми визначаємо ваш поточний рівень володіння мовою. Якщо ваш рівень є Intermediate і вище, ми переходимо до наступного етапу. Якщо рівень нижче, ми запропонуємо вам групові або індивідуальні заняття для підвищення поточного рівня до необхідного мінімуму. На другому етапі обов'язкова зустріч-співбесіда з провідним викладачем. На цій зустрічі ми тестуємо ваші навички у говорінні та слуханні, і після цього, проаналізувавши ваші сильні та слабкі сторони, обговорюємо з вами всі деталі вашого процесу підготовки до іспитів IELTS або TOEFL, зокрема: терміни, інтенсивність занять, необхідні навчальні матеріали та ін. Після зустрічі з провідним викладачем ви укладаєте з нами договір і розпочинаєте заняття.

    Записатися на тестування можна на нашому вебсайті на будь-якій сторінці Академії мов BIG BEN або пройти онлайн тестування.

    Якщо ви хочете ефективно та в оптимальні строки підготуватися до успішного складання міжнародних іспитів, то Академія BIG BEN - ваш вибір!

    Категорії курсів

    Залишити коментар
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів

    Будь ласка, введіть email
    або Відмінити

    Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.