IT Step Academy, міжнародний навчальний центр у сфері ІТ-освіти

Junior IT Step Academy для дітей 7-14 років



  • 2 911 грн на місяць (деталі за телефоном)

Про курс

Мала комп'ютерна академія від IT Step Academy розпочинає набір студентів на навчання! Запрошуємо дітей 7-14 років приєднатися до перспективної сфери ІТ ще в ранньому віці, знайти нових друзів, цікаве хобі та перетворити своє захоплення комп’ютером на користь!

Навчальні програми Академії розроблені з урахуванням інтересів дітей та відповідають тенденціям розвитку ІТ-сфери. Вони не лише цікаві дітям, а й визнані на міжнародному рівні – у 2017 році Академія здобула звання Чемпіона у категорії «Створення людського потенціалу» на міжнародному ІТ-заході WSIS Prizes 2017 у Женеві. Нам довіряють батьки з усього світу!

Заняття проходять у сучасному та цікавому форматі, а усі отримані знання засвоюються на практиці. Студенти Junior IT Step Academy вивчатимуть:

  • основи створення сайтів та веб-технології,
  • 3D-моделювання та друк,
  • візуальне програмування та креативний дизайн,
  • Game Art та створення комп’ютерних ігор,
  • робототехніку та розробку мобільних додатків,
  • англійську та багато іншого!

Наші викладачі – професіонали, які можуть знайти індивідуальний підхід до кожного студента. Дітей чекає робота у командах, створення проектів та презентація власних досягнень.

Ми пропонуємо гнучкий графік занять, що дозволяє обрати найбільш зручний час для навчання – по буднях чи у вихідні. Це дозволяє гармонійно поєднувати навчання в Академії разом зі школою.

Деталі та реєстрація на сайті

Форми навчання:
На базі IT Step Academy діє перший ІТ-університет в Україні, який спеціалізується на ІТ-освіті - «IT Step University» та ліцензована загальноосвітня школа нового покоління з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов - IT Step school

У школі викладають за авторською програмою навчання, яка дає дитині практичні знання і спрямована на майбутнє, а сучасні технології вивчають не лише як окремий предмет, а й інтегрують у звичайні дисципліни.

IT Step school - це кращі європейські методики, сучасні погляди, висококваліфіковані вчителі та дружня атмосфера!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.