Компанія тимчасово не працює. Ви можете переглянути інші курси в місті Онлайн.

Бухгалтерський та податковий облік, програма BAS (1С), електронна звітність, клієнт-банк



Про курс

ТОВ «Академія бізнес-професій» запрошує Вас пройти авторський сучасний курс навчання «Бухгалтерський та податковий облік + Програма BAS (1С) + Електронна звітність + Клієнт-банк».

Є можливість пройти, як стаціонарно, так і онлайн.

 Навчання складається із чотирьох окремих блоків. Якщо у Вас немає необхідності вивчати все (припустимо, Ви вже знаєте BAS (1С), то для Вас курс складатиметься з блоків на Ваш вибір.

 Кожен блок має своє погодинне навантаження та програму навчання:

 1 блок – Бухгалтерський та податковий облік:

 1.1 Розрахований на 20 занять по 2 астрономічні години кожне – приблизно 1,5 – 2 місяці навчання (залежно від Вашого графіка навчання).

 1.2 У програмі курсу немає розмежування на підготовку окремо-початківця та головного бухгалтера. Як показала практика, кожен вид діяльності має свої особливості ведення бухгалтерського та податкового обліку і бухгалтеру необхідно знати все, починаючи від первинних документів та проводок, до складання звітності. Вивчається ведення обліку не тільки юридичних, а й підприємців паралельно у кожній темі. Поряд із теорією дано і практичні завдання, починаючи з азів до повного закріплення матеріалу на практиці.

 1.3 Курс розроблено та постійно оновлюється провідним спеціалістом нашого бухгалтерського центру, який має 28 річний досвід роботи в бухобліку, та у викладацькій діяльності – 20 років.

 1.4 Усі теоретичні та практичні матеріали видаються безкоштовно.

 1.5 Є можливість отримання консультацій у викладача та після закінчення курсу, а також проведення перепідготовки, допомога у веденні бухобліку на Вашому робочому місці після працевлаштування.

 1.6 Курс буде цікавим не лише бухгалтерам, а й директорам та власникам підприємств, а також приватним підприємцям – Ви навчитеся «читати» свій бізнес, розуміти цифри в регістрах бухобліку, а також звітності.

 1.7 З програмою курсу можна ознайомитись у Навчальному центрі. Також можна отримати детальну консультацію у Вашого безпосереднього викладача.

 1.8 І ще одне важливе повідомлення! Програма курсу розрахована на середній рівень успішності. Вивчення бухобліку не терпить поспішності у навчанні. Тобто, якщо з будь-яких причин Ви не встигли зрозуміти матеріал за відведений час – Вам будуть надані додаткові безкоштовні уроки. Іноді буває, що людина не встигає пройти за 20 занять весь курс, проходить за 21, 22 або 25. Але проходить обов'язково!

 2 блок – Програма BAS (1С)

 2.1 Розрахований на 10 занять по 2 астрономічні години кожне. Протяжність – 2 – 2,5 тижні.

  2.2 Для цього курсу було спеціально розроблено бухгалтерське завдання. У чистій базі даних Ви вестимете облік підприємства, починаючи від реєстрації статутного капіталу до складання звітності. Знатимете, як не тільки правильно створювати документацію, а й грамотно будувати бухоблік – після кожного документа відкривається оборотно-сальдова відомість та відстежується рух по рахунках, відображення у звітності.

 Завдання включає багато видів діяльності.

 2.3 Після вирішення завдання, для Вас встановлюється ще одна чиста база даних і Ви маєте можливість самостійно, але під наглядом Вашого викладача повторити завдання ще раз для закріплення пройденого матеріалу. Якщо Ви не встигнете її повністю пройти вдруге у відведені для курсу 10 занять, Вам даються безкоштовні уроки для того, щоб Ви закінчили.

 3 блок – Електронна звітність:

 Розбитий на два уроки:

 1 урок – створення, реєстрація податкових накладних, отримання від контрагентів, внесення до 1С.

 2 урок - створення та надсилання звітності в спеціалізованих програмах з надсилання звітності - Соната, М.Е.док і так далі.

 4 блок – Клієнт-банк:

 Одне заняття, присвячене роботі клієнт-банках різних банків – створення та відправка платіжних доручень, банківських виписок.

По закінчені курсу видеється свідоцтво

 Після вивчення всіх блоків Ви маєте можливість пройти бухгалтерську практику в нашому бухгалтерському центрі. Умови обумовлюються під час особистої консультації.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.