Менеджер по персоналу, фахівець відділу кадрів



  • 4 700 грн

Про курс

Об’єм курса:
25 академічних годин.
HR-менеджери спеціалізуються за такими напрямками, як: підбір персоналу, його адаптація, оцінка, навчання, мотивація, пільги і компенсації, корпоративна культура та інші. Найчастіше, вони також поєднують і обов'язки бізнес-тренерів. Підвищує рівень HR-фахівця досвід спілкування з клієнтами, яскраво виражені організаторські здібності, висока комунікабельність, презентабельна зовнішність, добре поставлена ​​мова. Компетенції HR-менеджера: ассертивность, афектація, стратегічне і тактичне мислення, толерантність, дипломатичність.

Перелік обов'язків HR-фахівців досить значний, серед них: складання компетенцій до кандидатів, ведення кадрового діловодства, моніторинг ринку праці, дослідження морально-психологічного клімату в колективі, організація і проведення корпоративних заходів, і багато іншого.

Час проведення:

Ми цінуємо час і враховуємо побажання кожного студента за графіком проведення навчання, тому час і дні обумовлюються індивідуально.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.