New IT school, сучасна комп’ютерна освіта

Web development, 17+, комбінований вид навчання



  • 3 300 грн на місяць (5 міс. навчання)

Про курс

New IT School (Vinnytsia, Ukraine) представляє для вас навчальний курс itschool.vn.ua

Стрімкий розвиток інформаційних технологій сприяв появі професії web-розробника. Рейтинг найбільш затребуваних і високооплачуваних IT-професій очолює саме Web-розробник. Переконатися в потребі професії веб-програміста легко. Досить зайти на будь-який онлайн-сервіс з працевлаштування.

32% компаній шукають співробітників на job-ресурсах, 27% – через професійні соціальні мережі типу Linkedin і за рекомендаціями, 22% IT-компаній вважають ефективним способом – розміщення вакансій на власному сайті та 19% – це ханти співробітників «зі шкільної лави» , тобто запрошують на стажування талановитих студентів, відстежують медалістів і олімпіадників, влаштовують конкурси для студентів і так далі.

Останній спосіб – найважчий, адже на даний момент академічна освіта інертна і не встигає за новим динамічним розвитком, тому рівень підготовки студентів після вузу дуже низький і суть не в знаннях мови програмування, а в слабкості системного мислення та знань алгоритмізації.

Щоб стати професійним веб-розробником – потрібні знання, а не спеціальніть в дипломі.

Під веб-розробником роботодавець зазвичай розуміє універсального фахівця full-stack.

Full-stack це front-end- і back-end-розробка. Розробники front-end забезпечують створення зовнішнього вигляду сайту (порталу, проекту). Back-end-розробка включає в себе тіньову внутрішню сторону ресурсу.

На сьогоднішній день верстка не обмежується лише знаннями HTML та СSS. Розробник web сайтів повинен вміти організувати своє робоче середовище, розробляти адаптивну верстку для відображення на мобільних пристроях і вміти реалізувати всі дизайнерські рішення у вигляді динамічних елементів, написаних на JavaScript та продумати всі деталі, щоб сайт завантажувався швидко і працював коректно на будь-яких пристроях і з будь-якою швидкістю інтернету.

Незалежно від спеціалізації, веб-програміст повинен мати повний набір знань:

  • Верстка.
  • Браузерна мова програмування.
  • Серверна мова програмування.
  • Мова для роботи з базами даних.
  • Фреймворк.

Номер телефону: [відкрити контакти](068) 485-39-65

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.