Polygon Center, комп'ютерні курси

3D моделювання в Blender



  • 4 999 грн на місяць

Про курс

Blender — це безкоштовний 3D редактор, з безкрайніми можливостями та потенціалом, що включає в себе інструменти моделювання, скульптингу, малювання текстур, композу, створення 2D анімації, редагування відео. Редактор, який щоденно збагачується додатковим функціоналом!

На цьому курсі ми детально розберемо інтерфейс Blender, дізнаємось про всі тонкощі цього редактора. Більшість часу ми будемо моделювати все, що ви забажаєте, різними способами і методами. Будемо вчитися розуміти топологію, розуміти з якою метою та яку сітку краще використовувати, як мігрувати поміж highpoly та lowpoly моделями, а також дізнаємось для чого вони потрібні. Потім, ми будемо текстурувати та фарбувати наші моделі. Значна увага буде приділятися процедурному текстуруванню та запіканню. Також, познайомимося з основами анімації та створенням візуальних ефектів.

Курс розрахований і на новачків в світі 3D, і на тих, хто бажає вдосконалити свої навички або мігрувати з інших, платних, 3D пакетів. Ми будемо вчитися візуалізувати свої ідеї. І найперше, що в нас має бути — це власні ідеї та бажання вчитися.

Що буде на курсі:

  • Знайомство з программою
  • Принципи роботи в Blender
  • Моделювання
  • Матеріали та текстури
  • Анімація і фізика
  • Відеоредактор та постобробка

Курс складається з 24 занять, загалом 72години. Кожний урок, що триває 3 години, починається з питань студентів і рев’ю домашніх та практичних робот, а потім ми переходимо до вивчення нової теми. Виконання домашніх завдань це дуже важливий момент. Ці завдання виконують роль маркера вашої успішності і професійності. Також, будуть доступні індивідуальні консультації з викладачем (особисто, або з допомогою Teamviewer чи AnyDesk).

Деталі на сайті Полігон Центр, а також за телефоном у менеджера.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.