
Харчова поведінка та тіло
У цьому модулі ми будемо зачіпати деякі патологічні стани. Незбалансоване харчування рано чи пізно стає причиною функціональних порушень в роботі внутрішніх органів. Однак, саме через роботу з харчуванням можна добитися значної компенсації стану або навіть усунути причину порушень. Ми детально розберемо проблему зайвої ваги, як з фізіологічної так і психологічного боку. Розкладемо по поличках сучасні системи харчування які викликають найбільше суперечок і протиріч: вегетаріанство, веганство, палео, кето тощо. Обов'язково в програму входить розбір сучасних лікувальних протоколів харчування, адже класичні столи за Певзнером втратили актуальність.
Модуль глибоко зачіпає психологію, ми хочемо, щоб якомога більше людей знали, як сильно наше благополуччя залежить від харчових звичок. Психотерапевт розповість про порушення харчової поведінки, про причини які призводять до зривів і переїдання. Поділиться тактиками самодопомоги і корисною інформацією для більш якісної роботи з клієнтами або використання у власній практиці.
Модуль підійде всім, хто вже знайомий з основами фізіології та дієтології або тими хто, вже у нас пройшов 1 модуль. Це можуть бути лікарі суміжних спеціалізацій, спортивні тренера, блогери, спорстмени, психологи, психотерапевти, спеціалісти естетичної сфери або будь-яких інших сфер, де харчування, і в першу чергу психологічне здоров'я має взаємозв'язок і значення.
- Більше інформації на наших сторінках:
Сайт: centrebalance.top/kurs
Instagram: @balans_centr (https://instagram.com/balans_centr?igshid=1tb97coveyqu4)
@balans_kurs (https://instagram.com/balans_kurs?igshid=1905vb9i1mc8u)
Facebook: https://www.facebook.com/balanscentr/
Категорії курсів
-
Професійні, підвищення кваліфікації
-
Онлайн
Усі курси в Києві, а також ЗВО (вузи) в Києві, коледжі в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві
Коментарі
Залишити коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Дякуємо!
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.