Користувач ПК



  • 4 800 грн за курс (індивідуально, 15 ак.ч.)

Про курс

Об’єм курса: 32

Час проведення: ранок, день, вечір.

Цей курс навчання можуть пройти всі бажаючі навчитися самостійно використовувати комп'ютер в своїй творчості, роботі і повсякденному житті. Знання будуть корисні для підлітків, які зможуть використовувати отримані знання в школі, для виконання домашніх завдань, або для освоєння комп'ютерних ігор.

Навчання можуть пройти студенти, яким необхідно підвищити рівень кваліфікації у використанні комп'ютера для успішного навчання в коледжі або вузі. Бухгалтера, підприємці, менеджери, яким потрібно по роботі ефективно використовувати комп'ютер, щоб не звертатися по дрібним питань до системних адміністраторів. Пенсіонери, освоївши програму курсу зможуть бути затребувані на ринку праці на кваліфіковані посади.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Валерия,04.08.2020, 16:07
Проходила курсы пользователя ПК в уц Проминь, результатом довольная. Обучение здесь качественное, преподают понятно. В итоге научилась настраивать операционную систему и работать с множеством программ.
Антонина,23.12.2019, 17:59
Заканчивала курс пользователь пк в учебном центре Проминь . Организационные моменты на высоком уровне, удобное расписание, расположение 10 минут от метро Площадь Конституции. Отдельное спасибо преподавателю Марине Владимировне. Всегда очень интересно и доступно вела курс, все сразу понимаешь и запоминаешь. В УЦ довольно широкий спектр курсов и весьма интересных, для разной возрастной категории. Советую.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.