My English World, школа англійскої мови

Англійська мова, підготовка до ЗНО



  • 2 400 грн на місяць

Про курс

Особливості ЗНО з англійської у 2020 році

Підготовка до ЗНО з англійської розрахована на учнів 9-11 класів. Крім цього, не зайвим стане відвідування курсів і для вступників до аспірантури, магістратури.

Програма враховує зміни, внесені в вимоги до проведення незалежного оцінювання в кінці 2019 року. Протягом періоду навчання детально розглядається кожне завдання, характерне для тестування, вигострюються знання, відбувається забіг по пробним тестів.

У новому 2021 році в ЗНО з англійсьокх мови з'явилися кілька важливих оновлень (детальніше за посиланням):

  • Поділ за рівнями - В1 для загальноосвітніх і В2 - спеціалізованих, з поглибленим вивченням Інгліш.
  • Специфіка формулювань завдань - спрямована на перевірку загальної компетентності. У зв'язку з цим, виділити лексичний перелік або окреслити коло граматичних конструкцій неможливо.
  • Аудіювання - як важлива складова. Тексти будуть начитував з оригінальних джерел. Це означає, що стандартний підручник за шкільною програмою практично втратив свою актуальність.

Для тих, хто планує просуватися по освітньої сходах в бік магістратури та аспірантури, важливим аспектом в підготовці до ЗНО з англійської для магістратури стане відсутність листів і перевірки сприйняття на слух в тестах оцінювання.

На чому робимо акцент у підготовці до ЗНО з анлійської?

Перш ніж приступити до підготовки, необхідно визначити вже наявний рівень анлійської мови. Якщо він не відповідає хоча б В1, рекомендується вжити термінових заходів щодо підвищення загального рівня англійської.

  • Аудіювання. Сам курс підготовки до ЗНО проходить з особливою увагою до сприйняття мови на слух. Передбачається, що учні, прослухавши аудіозапис, виконають певні завдання на перевірку засвоєння начитаного матеріала.В середній школі саме цього моменту приділяється мало багато часу. Ми знаємо, що правильно почути слова, вловити загальний зміст тексту і правильно відповісти на питання - одна з найскладніших завдань. Тому, методично виробляємо здатність вникати в іноземну мову. Багаторазові повторення записів, озвучених британським і американським носієм, з подальшим розбором, аналізом всього почутого, поступово виховує здатність до самостійного опрацювання потоку інформації.
  • Граматика - це частина, яка викликає страх і трепет. Складається хибне враження, що школа здатна забезпечити досить високий рівень хоча б в цьому напрямку. Учні щодня виконують масу завдань, заучують правила і відпрацьовують схеми. Але, як показують результати перевірок, школярі не готові до іспиту з причини того, що просто вперше в житті побачили певні конструкції.
  • Розмовні навички. Говоримо, що зосередитися треба на винятки і вузьких місцях. Під час тестування, дитина знаходиться в стресовій ситуації, немає часу подумати, зважити всі варіанти. Тому, наше завдання - довести навички до автоматизму.За відмінних рис з легкістю дізнаватися представлену схему і вставляти правильні слова.
  • Письмова частина. Скласти розгорнутий відповідь на задану тему. Навіть якщо судити про українську мову та ЗНО з цього предмету, дана частина пов'язана з труднощами. Чітко сформулювати думку і перенести його на папір не легке завдання. Хоча, на перший погляд, може здатися інакше. Пояснимо відмінності між формальним і неформальним стилями. Підтягнемо відповідну лексику, шаблони, конструкції. Допоможемо грамотно розподілити час, щоб виконання завдання не забрало дорогоцінні хвилини.
  • Що стосується читання, вважаємо, що не варто недооцінювати цю частину. Просто прочитати і вловити головну думку недостатньо. Питання, які будуть задані після уривка, зажадають від учня високого рівня розуміння. Видаючи схожі варіанти відповідей, іспит з легкістю плутає увагу, змушує панікувати і помилятися. Наявність незнайомих слів не повинно викликати труднощів. Робота з контекстом дозволить домогтися високих результатів і швидко впоратися з цією частиною.

Чому обирають школу англійскої My English World?

Тому що наші професіональному викладачі, які упішно здали ЗНО з англійської, можуть поділитися особистим досвідом і рекомендаціями і відмінно розуміють очікування студентів, і для цього:

  • Вчимо розуміти структуру мови. Не тільки говорити, а думати англійською. Підготовка до ЗНО з англійської матиме позитивний результат, якщо учень здатний побудувати речення, не витрачаючи часу на прораховування правил і згадування стійких виразів.
  • Забезпечуємо комплексний підхід, який підготує не тільки до зовнішнього тестування, але закладе базу для майбутньої здачі міжнародних іспитів.
  • Використовуємо оригінальні матеріали для аудіювання, читання, що допомагає швидше проходити етап адаптації до іноземної мови, текстів, швидше вливатися в ритм навчання.
  • Чи не лукавимо, коли говоримо про лексику. Програма, розроблена Міністерством освіти і науки України, не висуває чітких вимог до лексичному матеріалу. У зв'язку з цим, важко організувати підготовку до зно Харків саме за цим параметром. Але школа MEW якісно покращує словниковий запас, що стане рятівним колом на іспиті.
  • Проводимо пробні тести. Занурюємо в атмосферу перевірки знань, допомагаємо правильно розрахувати час, визначаємо помилки, слабкі місця, працюємо над усуненням прогалин. Вчимо не допускати промахів, демонструючи типові недоліки.

Головне випробування життя - ЗНО з англійської може пройти на одному диханні, якщо почати підготовку в професійній школі англійської мови в Харкові My English World, посилання на сайт myenglishworld.pro.Високіе бали і успішний вступ до ВНЗ мрії цілком реальна мета. Правильно підібрана школою програма підготовки та працьовитість учня стане гарантом успіху.

Обсяг курсу: 5 місяців

Час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.