My English World, школа англійскої мови

Англійська мова для школярів



  • 2 400 грн на місяць

Про курс

Для кого стане актуальним цей курс англійської?

Англійська для дітей та підлітків у Харкові стане раціональним рішенням, якщо відзначається:

  • Безрезультатність шкільної програми - регулярне відвідування уроків, старанне, старанне виконання вправ і навіть додаткових зверху, не дає відчутного прогресу. Можна навіть не зрушити далі побитих фраз і не змогти скласти смислове пропозицію.
  • Попереду зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО з англійської мови), або міжнародний іспит - важке випробування в житті кожного підлітка та школяра. Завдання - підготується так, щоб відчувати впевненість у власних знаннях і легко справлятися із завданнями будь-якого рівня складності. Багато хто не вибирають в якості профільного предмета English саме тому, що побоюються провалу. Якісна підготовка зітре сумніви і страхи.
  • Навчання в іноземних ВНЗ, майбутнє за кордоном - високий рівень знань відкриває двері світових навчальних закладів, не обмежуючи вибір виключно університетами України.

Додатково, наш курс англійської мови для дітей та школярів Харків розширює вибір майбутньої професії. Дороги у багато спеціальностей стають доступними, якщо до моменту випуску зі шкільних стін, учень вже буде на рівні B2 Upper-Intermediate.

Які особливості навчання англійскої тінейджерів?

Специфіка полягає в тому, що підлітків навчити новому і при цьому - не дуже захоплюючого, складне завдання. My English World вибудовує роботу таким чином, щоб вигідно акцентувати увагу тінейджерів на актуальні теми і тренди, якісний медіаконтент зацікавлює зі стовідсоткової імовірністю.

Важливо, щоб група працювала з яскравими підручниками, щоб програма була адаптована до вікових особливостей та враховувала індивідуальні якості кожного учасника.  Якщо вчитель робить кожен урок інтерактивним, якщо використовує багатий банк-ресурс матеріалів, якщо залучає до процесу кожного учня в рівній мірі, організовуючи згуртований колектив - це успіх і гарантовані знання.

Системність спільно з контролем і моніторингом успішності дозволяє своєчасно визначити прогалини в знаннях, з негайним їх усуненням.

Що краше для підлітків?

Курс англійська для школярів і підлітків Харків розроблений з урахуванням інтересів і цілей старшокласників та почитається з обов'язкового тесту на рівень англійської мови. Серед особливостей курсу виділяються:

  • Орієнтир на європейські стандарти - відповідність шкалою CEFR від А1 до С2. Досягнення кожного нового рівня в оптимальні терміни.
  • Підготовка до іспитів - безапеляційним правилом вважається дотримуватися вимог міжнародних і загальноосвітніх програм, і таким чином підготувати учнів до ЗНО та Cambridge Exams (PET, FCE, CAE).
  • Цікаві заняття - актуальні навчальні матеріали, що заманює план, мотивують прагнути до більшого.
  • Практика - 80% робочого часу відведено на розвиток навичок спілкування. Мультимедійні матеріали стають відмінним інструментом для прокачування сприйняття на слух. Крім цього, такий спосіб відпрацьовує вимова, відточуючи гарну, грамотну мову.
  • Різнобічний розвиток - курс англійська для школярів і підлітків Харків знайомить учнів зі світовою економікою, занурює в світ подорожей, дозволяє дізнатися багато нового про культуру, звичаї інших народів світу.

Англійська для дітей та школярів в My English World

Заняття у школі англійської мови My English World розраховані на різні вікові групи. Розпочати навчання можна в будь-який момент, не чекаючи спеціального дзвінка у вигляді розкладу ЗНО або оголошення дат вступних іспитів.

Важливо, щоб діти отримували задоволення від процесу. Це сприяє швидкому і надійному засвоєнню інформації, дозволяє успішно застосовувати набуті знання на практиці.

Перевтома, негативне ставлення до предмету, розвиток комплексів, пов'язаних з власною невпевненістю, нездатністю зрозуміти теми - залишаються за дверима центру.

Кваліфіковані спеціалісти, які супроводжують групу від першого до останнього заняття, обережно і уважно ставляться до кожного тинейджеру. Комунікативний метод рівномірно розвиває кожен навик, використовуючи різні джерела інформації.

Обсяг курсу: 5 місяців

Час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.