EnglisHouse, онлайн-школа англійської мови

Англійська мова онлайн з native speaker



  • 405 грн за заняття

Про курс

Привіт! Ми онлайн школа англійської мови EnglisHouse — англійська мова для українців по всьому світу!

  • тисячі задоволених студентів
  • сертифіковані викладачі
  • ефективні методики навчання згідно міжнародній системі CEFR
  • можливість навчатися офлайн і онлайн
  • сотні додаткових розмовних клубів та спецкурсів
  • доступ до тренувальної онлайн платформі 24/7

Курси англійської мови онлайн з Native Speaker:

У школі школі розроблені методики з урахуванням індивідуального рівня кожного клієнта. За результатами Безкоштовне вступне заняття методист вибере програму навчання з Носієм мови, яка підходить саме Вам. Це може бути граматичний або розмовний курс від рівня Starter (A0) до Advanced (C1).

Навчання в нашій школі це:

  • комунікативний підхід в навчанні
  • можливість вибрати комфортний графік занять (вранці, вдень або ввечері), після роботи / школи або на вихідних
  • перше заняття безкоштовно - випробуйте нашу методику навчання
  • можливість вибрати інтенсивність занять в залежності від цілей (підняти рівень, підготовка до міжнародних іспитів)
  • використання різних програм і онлайн ресурсів для продуктивного навчання
  • підтримка і уважний підхід до кожного студента

Чекаємо вас на безкоштовному пробному уроці, де ви зможете випробувати наш формат занять з використанням інтерактивних матеріалів і онлайн платформи.

Хто такий Native Speaker (носій мови)?

Носієм мови прийнято називати людину, яка належить до певної мовної спільності. Він засвоїв мову в ранньому дитинстві, володіє інтуїтивним, природним знанням мови, здатний до швидкої спонтанної мови, комунікативно компетентний, сприймає себе як члена мовної спільноти і каже без яскраво вираженого іноземного акценту.

З якого рівня варто починати відвідувати заняття з носієм?

Методика нашого клубу дозволяє почати заняття з носієм навіть з рівня Starter! При цьому важливо паралельне відвідування занять з викладачем EnglisHouse і з носієм. На заняттях з російськомовним викладачем Ви вивчаєте основи граматики і напрацьовуєте лексичну базу, а відвідуючи заняття з носієм Ви вчитеся застосовувати отримані знання в спілкуванні, тренуючи свої розмовні навички та долаючи мовний бар'єр. Щоб навчитися плавати - треба плавати. Щоб навчитися говорити по-англійськи - потрібно говорити по-англійськи!

Який вид занять більш ефективний: груповий або індивідуальний?

Тут, як то кажуть, кожному своє. І той і інший варіант мають ряд характеристик, за якими Ви можете підібрати максимально ефективний спосіб навчання особисто для Вас. Заняття в групі проходять більш динамічно. Так само у Вас є можливість поспілкуватися не лише з викладачем, але і з іншими учнями в групі. Матеріал можна опрацьовувати в парах, групах, командах. Індивідуальні заняття більше підійдуть тим, хто віддає перевагу розмірений темп занять. У Вас є можливість більше поспілкуватися з викладачем, глибше пропрацювати моменти, які викликають у Вас труднощі і задати всі Ваші питання.

Чи будемо ми приділяти час граматиці на заняттях з носієм мови?

Заняття з носієм, перш за все, націлені на розвиток розмовної навички. Однак граматичні конструкції, які Ви розглядаєте на заняттях з викладачем EnglisHouse, будуть активно використовуватися в мові. Носій може нагадати Вам саму конструкцію, але докладно розповідати про її функції і випадках використання - не є його завданням. Ви, адже прийшли до нього говорити, а не розбирати незліченні вправи.

З якого віку варто приступати до занять з носієм?
Наш клуб надає можливість займатися з носієм навіть найменшим клієнтам. Розроблена унікальна програма під назвою "English Time". Це тригодинне заняття, яке складається з декількох частин, спрямованих на різні напрямки розвитку малюків (докладніше див блок дошкільнят). Заняття з носієм для діток проходять в ігровій формі і повністю англійською мовою.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Андрій,06.11.2023, 16:22
Займаюсь вже майже рік і за цей час, рівень англійської покращився набагато більше, ніж за декілька років навчання з іншими репетиторами!
Ангеліна,11.10.2023, 17:00
Заняття з носієм виявилися неймовірно захоплюючими. Дуже цікаво дізнаватись про іншу культуру, менталітет та традиції. Рекомендую заняття саме з native speaker, якщо бажаєте швидко подолати мовний бар'єр
Денис,15.05.2023, 11:19
У Носія дуже гарна вимова. Постійно використовує різні інтерактивні завдання, та максимально пояснює матеріал/фрази, якщо з першого разу не було зрозмуло. Однозначно рекомендую!
Людмила,02.05.2023, 17:53
Швидко підібрали зручний для мене графік та викладача. Навчанням задоволена!
Олександр,30.03.2023, 10:43
Чудо школа, дуже професійні викладачі!
Олег,19.01.2023, 09:34
Чудова практика розмовної англійської! Заняття цікаві та структуровані. Рекомендую!)
Георгій,26.12.2022, 19:34
Рекомендую для тих, хто хоче покращити свої розмовні здібності в англійській. Дуже покращилося сприйняття англійської на слух!
Жанна,20.12.2022, 16:56
Потрібна була розмовна практика для спілкування по роботі. Знайшла ці курси в інтернеті. Мені подобається гнучкий графік, та можливість змінювати актуальні теми для спікінгу, дуже багато сленгових виразів та особливостей у вимові з якими я стикаюсь на занятті з Native Speaker! Рекомендую!
Катерина,06.12.2022, 13:39
Зв'язали дуже швидко, підібрали вчителі в короткий термін. За часом так само можна було домовитись. Дуже зручно, мені подобається і є помітний прогрес в англійській. Дякую!

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.