АДР лабораторія

АДР без додаткових витрат



  • 4 500 грн

Про курс

Ви як досвідчений водій розумієте, що недолік знань на дорозі обернеться значними витратами на штрафи. Хочете мати не тільки свідоцтво АДР, а й знання в голові? Знайшли кілька центрів, але не знаєте який вибрати? Пройдіть курси АДР в Дніпрі і отримаєте високооплачувану роботу. Отримайте свідоцтво АДР, навіть якщо Ви до цього управляли тільки легковим автомобілем. Запишіться на курси АДР в Дніпрі по телефону.

Навіщо вчитися АДР у нас?

Ми даємо конкретні знання про те, як перевозити небезпечні вантажі. 20 років досвіду на одних курсах АДР. Корисні поради щодо застосування АДР, які Ви отримуєте рятують Ваші гаманці. Пройшовши курси АДР у нас Ви окупите вартість навчання через відсутність штрафів. Після курсів АДР Ви отримуєте підтримку експертів в нашій групі Секрети ADR в Facebook або по Viber швидко і без спаму.

Що Ви отримаєте?

Після 3-5 днів цікавого навчання і фотографування в РСЦ МВС Ви маєте легальне свідоцтво АДР. Свідоцтво ADR занесено в базу поліції і діє в 52 країнах. Ви не допускаєте помилок при перевезенні вантажів АДР, оскільки вчилися по поліпшеним німецьким матеріалів, використовуваних більше 40 років для навчання водіїв в Німеччині. Ні що так не цінується як досвід і знання, маючи тверді знання АДР ви високо цінуєтеся в очах роботодавця. Якщо Вам не сподобається на наших курсах АДР, повідомте нам про це до отримання свідоцтва, і ми повернемо Вам гроші!

Хто?

Курси ADR в Дніпрі веде Пахно Олексій - розробник Правил перевезення небезпечних вантажів України. Автор 10 посібників з перевезення небезпечних вантажів, написаних у співавторстві з німецьким експертом. Працював консультантом з питань безпеки перевезення небезпечних вантажів в компанії Мерседес-Бенц. Від першого водія, який отримав в Україні легальне свідоцтво АДР, і до сьогоднішніх днів Пахно Олексій 20 років проводить навчання водіїв і викладачів АДР.

Пройдіть навчання АДР за 2800-3500 грн., Що в 5 разів менше штрафу в Німеччині за відсутність сертифіката ADR.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.