Курси
Баланс, центр дієтології та психотерапії

Велнес кулінарія


  • 1890 грн 

№ 0. Вступне заняття

№ 1 Основи збалансованого харчування

Метаболізм. Що гальмує метаболізм і як його прискорити

План по досягненню своєї мети, карта шляху

Травлення, функції їжі, система органів травлення

Білки і їх функції


№ 2 Жири, вуглеводи і їх функції

Норми на добу і класифікація

Сахара: глюкоза, фруктоза, цукрозамінники, стевія

Глікіміческій індекс, глікіміческая навантаження

Вода і шкала PH


№ 3 Розрахунки

Тип статури

Формула Брока

Визначення добового раціону

Рівень власного метаболізму

Базовий рівень метаболізму і межі калорійності. БЖУ в% і грамах на добу

Переводод грамів в калорії

Розрахунок калорійності різних страв


№ 4 Корисність і безпеку товарів, гі, лужність, кислотність продуктів

Чи корисні заморожені продукти

Найкорисніші фрукти, овочі, сухофрукти, горіхи

Вплив кулінарної обробки на біологічну цінність продуктів. Рафінація

Правила зберігання продуктів в холодильнику. Терміни зберігання продуктів в холодильнику. Як і що зберігати не в холодильнику

Тара для зберігання

Що впливає на гі

Кислотно-лужний баланс


№ 5 Базові правила вибору продуктів

Складаємо продуктовий кошик

Враховуємо вітаміни і мінерали в продуктах і антиоксидантний склад

Правила покупок в магазині: що важливо знати. Де краще купувати різні продукти. необхідний інвентар

Сполучення смаків, способи з'єднання інгредієнтів, вибір продуктів

Способи готування. Кулінарні Лайфхак


№ 6 Перші страви м'ясні та вегетаріанські

Супи-пюре, борщі, капусняк, бульйони, вуха, холодні супи, окрошки

Салати холодні і гарячі, закуски, снеки, бутерброди, хліб, солона випічка, соуси і заправки до різних солоних страв


№ 7 Другі страви та гарніри

З м'ясом, рибою, морепродуктами, овочами, котлети, рулети, голубці, тефтелі, зрази

Страви-трансформери: основні правила переробки рецепта в нове блюдо

Створення нового рецепта або переробка улюбленої страви на менш калорійне і більш корисне блюдо.


№ 8 Коктейлі, смузі, напої холодні і гарячі. Солодощі без цукру, підсолоджувачів і борошна

Торти, десерти, Панакота, муси, цукерки, печиво, кекси, млинці, вафлі, соуси і заправки до солодких страв

Додаткові найскладніші рецепти і їх детальний розбір.

Після кожного заняття будуть домашні завдання, які допоможуть на практиці краще засвоїти матеріал і навчитися самостійно творити на кухні свої авторські смачні страви.


Після кожного заняття будуть домашні завдання, які допоможуть на практиці краще засвоїти матеріал і навчитися самостійно творити на кухні свої авторські смачні страви.
Результати:

  • Будете розуміти основи збалансованого харчування.
  • Навчитеся робити харчування різноманітним і смачним.
  • Навчитеся створювати страви мінімальні по калорійності, смачні і корисні для здоров'я.
  • Приготування їжі не буде займати багато часу.
  • У меню будуть рецепти з корисними десертами, навіть тортами і цукерками.
  • Знайдемо замінники солодощів.
  • Їжа буде доступною і смачною, але при цьому корисною.
  • Зможете переробляти будь-які рецепти в корисні і максимально зберігати їх первинний смак.
  • Ви навчитеся створювати здорове, смачне, різноманітне харчування.
  • І це все допоможе створити тіло вашої мрії.

Категорії курсів


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Усі курси в Києві, а також ЗВО (вузи) в Києві, коледжі в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві