Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: автоматизація тестування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми підготували для вас нові онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Херсон, які допоможуть ознайомитися з особливостями автоматизації у сфері програмованих мереж та систем. А ще у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Всі наші онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps/DevNet Херсон спрямовані на допомогу студентам, які хочуть не лише покращити свої навички, а й заробляти більше. Адже далеко не завжди роботодавці можуть оцінити хорошого фахівця. Однак, якщо вони бачать індустріальний сертифікат міжнародного зразка, то без проблем платять зарплати у тисячах доларів. Бажаєте отримати такі сертифікати?

Програма курсу

Ми пропонуємо навчання за програмою, яку склали найкращі фахівці в галузі програмованих мереж та систем. Вони змогли створити цікавий інтерактивний підручник, а також додати до програми максимальну кількість лабораторних робіт. В результаті вийшла комплексна підготовка спеціалістів високого класу. Тепер, щоб здобути високу посаду у великій компанії, зовсім не обов'язково закінчувати виш. Достатньо підтвердити свої знання міжнародним сертифікатом.

І наші DevOps / DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Херсон якраз готують до найактуальнішої версії сертифікації від компанії Cisco. Наша авторська методика викладання дозволить вам отримати всі необхідні знання за короткий час. І вже за кілька місяців ви зможете почати шукати роботу. Готові підвищити свою кваліфікацію та почати розвиватися в галузі програмованих мереж та систем? Це набагато простіше, ніж здається.

Проходячи навчання на нашому курсі, ви дізнаєтесь:

  • все про особливості автоматизації;
  • про методи застосування автоматизації в інфраструктурі підприємства;
  • створення своїх скриптів для автоматизації.

Якщо програма навчання створена професіоналами, отримувати знання зовсім не складно. Хочете це перевірити на власному досвіді? Тоді ласкаво просимо до нас!

Додаткова інформація

Наразі Академія Cisco на платформі Sedicomm University у Херсоні активно набирає учнів на новий навчальний сезон. Встигніть подати заявку на навчання за старою ціною. А якщо ви зробите це найближчим часом, ми гарантуємо вам отримання додаткових бонусів і знижок. Але це ще не все. Кожен студент, який навчатиметься добре, отримає знижку на складання іспиту для отримання індустріального сертифікату. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.