Cisco, мережна академія

Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища: Хмарна архітектура



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хмарні технології з кожним роком займають все більше місця у секторі інформаційних технологій. І зараз складно знайти спеціаліста, який жодного разу не стикався б з тим чи іншим хмарним сервісом. Але знають про цю інфраструктуру і хакери. Тому дуже важливо вміти захищати свою інформацію під час використання хмарних технологій. Саме цьому навчають хмарна безпека курси Київ, які ви можете пройти дистанційно.

Основна мета

Насамперед Cisco «Безпека хмарного середовища» (Cloud Security) — це одна з найперспективніших галузей розвитку для ІТ-фахівця. Адже дедалі більше сервісів переводять свої потужності у хмарні сховища. Отже, безпека для хмарних обчислень курси Київ стають затребуванішими з кожним днем.

Програма курсу

Щоб вивчити безпеку хмарних систем курси Київ, потрібно починати з основ. Це дуже важливо задля розуміння особливостей навчання. Ми рекомендуємо спершу ознайомитися з основами кібербезпеки, а потім активно розвиватися далі. Але якщо вам вже відомі основи захисту систем та сервісів від хакерів, пропонуємо вам почати опановувати хмарну безпеку.

Спочатку ви навчитеся розумітися на компонентах хмарної інфраструктури. Тобто отримайте такі навички:

  • навчитеся оцінювати вплив віртуальних мереж та робочих навантажень на систему безпеки;
  • дізнаєтеся про переваги та недоліки системи безпеки при взаємодії з хмарною інфраструктурою;
  • дізнаєтеся про методи захисту середовища управління хмарою.

Також ви дізнаєтесь, чому підприємства готові платити фахівцям будь-які гроші за забезпечення безперебійної роботи хмарних сервісів та безперервність обчислень. Насамкінець ми запропонуємо вам зробити кілька практичних завдань, які дозволять закріпити отримані навички.

Знайомство з хмарною архітектурою є першим уроком з курсу навчання хмарній безпеці. Однак, всі вони досить короткі, завдяки чому ви зможете досить швидко отримати знання в повному обсязі. Крім того, ми допомагаємо підготуватись до міжнародної сертифікації.

Додаткова інформація

Ми точно знаємо, які знання на сьогоднішній день принесуть вам найвищу зарплату та найпрестижнішу посаду у великій компанії. А може ви взагалі відкриєте власний стартап? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві буде рада допомогти вам у будь-якому починанні та досягненні найвищої мети. Ми будемо раді бачити вас на наших заняттях та завжди готові підтримати вас на кожному етапі здобуття професії у сфері ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити телефонний дзвінок. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.