Varto school

2D Artist. Basics



  • 6 800 грн за курс (Точна вартість вказана на сайті)

Про курс

Почни свою подорож до цифрового мистецтва та вивчи основи 2D малюнка.

Ти дізнаєшся, що таке світло і тіні, перспектива та ізометрія, навчишся збирати компоненти в композицію. Вивчиш пайплайн роботи з кольором, відпрацюєш декілька варіацій кольору на прикладах. Навчишся створювати різні матеріали — скло, метал, дерево та інше.

Отримаєш наставництво від галузевого експерта та натхнення для подальшого розвитку у цифровій графіці.

Програма курсу:

  1. База цифрового малюнку
  2. Загальні правила малювання
  3. Світло
  4. Колір
  5. Дизайн
  6. Матеріали
  7. 3D
  8. Рендер
  9. Soft skills
  10. Дипломна робота

Тривалість - 4 місяці

Переходь на сайт, щоб детальніше ознайомитися з програмою та отримати консультацію - https://cutt.ly/g9KSiwG

Отримай безоплатну лекцію курсу тут. Або на сайті - https://varto.school/kurs-2d-artist-basics/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Anastasiia Hordieieva,23.04.2024, 14:39
До цього курсу поняття казуальний стиль та графіка було щось не зрозуміло, я спочатку пройшла 3х-дневний марафон і вирішили спробувати вже нвчання на курсі. Дуже великий плюс, що на курсі ще вивчають 3Дшний софт Blender, я раніше пробувала самостійно розібратися з blender, але на курсі Діана дуже зрозуміло розповідає весь інструмент, що я тепер спокійно можу застосовувати blender для подальшої роботи. Дуже сподобався курс, особливо фідбеки від ментора Діани, зрозуміле навчання по відео. Якщо виникали питання, Діана завжди була на зв'язку, швидко відповідала ( в мене навіть був кол хвилин 15, коли було не зрозуміло завдання). Дуже раджу курс 2D Basic, особливо для початківців. Після курсу вже відчуваєшь впевненність в подальшому розвитку.
Іванова Карина,04.03.2024, 16:11
Курс "2D Artist. Basics" став для мене дуже гарним поштовхом в світі малювання. Раніше мала багато проблем з передачою кольору, завдяки курсу в мене стало виходити краще . Також я сильно переживала про те як буде проходити фідбек , але на ділі все чудово, ментор курсу вказує конструктивну критику, але при цьому не відчуваєш себе пригнічено. Розділ по 3D , відкрив мені погляд на малювання з іншої сторони, при цьому все добре пояснюється, так що питань не виникало. Але якщо є питання , на них завжди відповідають. Завдяки знанням які я вже отримала , почала створювати портфоліо і виглядає добре , наче мої роботи з якоїсь гри. Так що якщо хтось хоче освоїти діджитал малювання, раджу саме цей курс, після нього побачите ваші зміни в скіллі.
Anastasiia Sarian,18.07.2023, 14:17
Я почала курс "2D Artist. Basics" та дуже задоволена. Вже відчуваю свій прогрес. Я впевнена, що зроблю дуже гарне портфоліо та швидко знайду роботу. Мені вже почали поступати пропозиції. Тож дуже раджу обрати саме цю школу для свого розвитку. Бажаю усім миру, успіху та надхнення!
Леонід,29.06.2023, 18:46
Курс "2D Artist. Basics" це дійсно база, грунт, фундамен, особливо для людей які тільки но стали на шлях малювання, або тільки збираються стати. Тут вам розкажуть як про малювання (скетч, перспектива, дизайн) так і про фотошоп (пензлі, хоткеі, шари, шейпи, градієнт мап). Курс спрямований не тільки на навчання малюванню а і підготовці малюванню в геймдеві, зокрема у казуальному стилі. З чим, на мою скромну думку, доволі непогано справляється. Рендер найбільш розповсюдженгих матеріалів, використання 3д для 2д, поради від діючого фахівця у цій галузі. Особливо хочеться відмітити наявність вивчення 3д, що в наш час вже мастхев. Але зазвичай його дають окремим курсом. Великий плюс що викладається Українською (хоч і дивно що я це взагалі відмічаю)

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.