Курси

Освіта для бізнесу та кар'єри




Про компанію

Навчальний центр "Освіта для бізнесу та кар'єри" розпочав свою роботу більше 20 років тому на базі Національного  університету "Запорізька політехніка" та забезпечує реалізацію програми  безперервної освіти.

Навчальний Центр створений з метою реалізації концепції навчання протягом життя, всебічного розвитку людини, її інтелектуального, соціального та духовного потенціалу, а також розширення можливостей студентів, підприємців, фізичних осіб за короткий термін оволодіти знаннями сучасного бізнесу та побудови успішної кар’єри.

Бізнес швидко змінюється і нові знання, які Ви отримаєте на наших програмах від викладачів-практиків, допоможуть Вам швидше адаптуватися до мінливих умов, підтримають Вашу конкурентоспроможність як фахівця, відкриють можливість подальшого кар'єрного зростання.

Навчальний центр «Освіта для бізнесу та кар’єри» пропонує проведення корпоративного навчання для працівників будь-якого віку за акредитованими програмами НУ «Запорізька політехніка».

Навчальний центр «Освіта для бізнесу та кар’єри» забезпечує значні переваги при проведенні навчання та  пропонує: кращих викладачів, підбір оптимальної тривалості навчання, гнучкий графік проведення занять та програми навчання підібрані під індивідуальні потреби замовника.


Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Тоже проходила обучение на курсах по бухгалтерии, всем довольно, все очень доступно и по окончании курсов выдали документ гос. образца, а не какую-то бумажку.

,

Обучалась на курсах по бухгалтерии: преподователи объясняли очень доступно, могли квалифицированно ответить на вопросы, занятия проводились в удобно время (как для меня). Я довольна


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Запоріжжі, ЗВО/ВНЗ в Запоріжжі, коледжі в Запоріжжі, репетиторів в Запоріжжі, тренінги в Запоріжжі, роботу в Запоріжжі.