Курси

Тотем, тренінг-центр




Про компанію

Дуже важко знайти саме свій шлях, по якому можна йти вільно по життю і жити ним в гармонії, любові,  радості, здоров’ї.

Саме тому ми організовуємо найпрогресивніші та найсучасніші техніки і практики, що базуються на перевірених часом методиках, які допомагають в пошуку і становленні свого шляху.

Спрямованість Тренінг-Центру на оздоровленні душі та тіла дозволяє вирішувати найрізноманітніші завдання: від досягнення соціально-сімейних цілей і підвищення власної ефективності у різних сферах діяльності та буття.

Робота Тренінг-Центру «ТОТЕМ» охоплює багато аспектів: від базових навиків роботи з енергетикою і до поглиблених технік в різних областях самопізнання, самоочищення, гармонізації; від практик самозцілення і до розуміння власної природи, глибинної суті буття, актуальних завдань розвитку і шляхів власної реалізації.

Організовуємо ті заходи, які допомагають на практиці у реальному житті. Ведуть досвідчені тренери з усієї України та світу, кожен з яких є майстром у своїй справі і які пройшли жорсткий відбір (великий практичний досвід, наявність психологічної освіти, можливість самостійного повторення технік клієнтом та його післятренінгова підтримка, екологічність).

З 2009 року нас відвідало вже понад 2400 клієнтів. Ефективність вирішення: 85%+ запитів, кількість повернутих оплат: 0.8%! Це є одним з найефективніших результатів роботи в Україні. Саме тому ми не боїмось повернути кошти за будь-який тренінг, організований ТЦ «ТОТЕМ», що Вам не сподобався, чи не приніс результату. Тому, Ви можете сміло рекомендувати наші тренінги Вашим друзям. Нам довіряють! 

Ви відчуваєте щось, що Вам заважає?

Маєте бажання звільнитись від страждань?

Злидні самі нікуди і ніде не діваються…

Можна змінити власне життя на краще – тут, тепер і зараз, усюди і завжди!

Якщо Ви хочете мати те, що ніколи не мали, —

почніть робити те, що ніколи не робили.

Приходьте на наші унікальні тренінги,

і переконайтесь у їх ефективності на власному досвіді!

Ми повертаємо кошти за будь-який тренінг, організований ТЦ «ТОТЕМ», що Вам не сподобався.

Завантажте мобільний додаток «Тренінг Центр ТОТЕМ» для отримання інформації про наші заходи та додаткових бонусів та знижок.

Категорії курсів


Курси

1
  • безкоштовно
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Психологія, саморозвиток
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Вперше взяла участь у грі Ліла. Знайшла інформацію на сайті ТОТЕМ. Скажу, що перед початком було моторшно, виникало багато питань: а що це за гра, як в неї грати, як вона дасть відповіді на питання що мене турбують.... Я послухалася свою інтуїцію і дуже рада що наважилася пройти Лілу. Отримала відповіді на свої питання запитання, побачила які наступні кроки треба робити. З часу гри прйшло два тижні і сталося кілька крутих інсайдів, про мене і моє оточення. А найголовніше на душі стало спокійніше і радісніше! Появилися нові сили і мрії☺️ А ще сподобалися карточки - які я сама обирала картинки на них просто безподобні. Дуже гарна візуалізація гри. Ведучим був Стас, він з легкість встановив контакт зі мною, підтримував і розтлумачував питання які були особливо трепитними. Так нам вдалося копнути до глибини і суті. Рекомендую цю гру кожному хто не може наважитися, або відкладає на потім. Зробіть це зараз, гра вартує свічок!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.