Курси

NatalyKhris, beauty studio




Про компанію

Мене звуть Хрістінская Наталія. Я майстер і викладач в сфері Б'юті індустрії. Мій досвід роботи більше 6 років, за ці роки мною були проведені кілька тисяч процедур. Пройшовши понад 20 навчань і підвищень кваліфікації у провідних фахівців, а також ставши викладачем-технологом я дізналася багато інформації, яка дозволила вивести навички моєї роботи на високий рівень.

За всі роки практики я регулярно відвідую курси підвищення кваліфікації, і семінари з розвитку своєї діяльності як окремого бізнесу, конгреси і конференції, спілкуюся і знайомлюся з колегами ділюся досвідом і завжди підвищую рівень своїх знань і майстерності. Викладачем працюю 5 років. За цей час провела 127 навчань, після яких успішно і плідно працюють близько 100 моїх учениць. Я завжди прагну вдосконалювати свої навички, і кажу своїм ученицям те ж саме.

Чому мені можна довірити вашу красу?

  • Працюю і навчаю за допомогою високо якісного матеріалу, всі витратні матеріали строго одноразові і стерильні.
  • Я гарант стерильності і дезінфекції, а, отже, вашої безпеки, довіри і впевненість у правильному виборі майстра, що для мене найважливіше!
  • Завжди слідкую за новими трендами, вивчаю що корисно і краще для шкіри, тим самим підвищую інформативну базу для своїх учнів.
  • Головний принцип роботи, проведення процедури такої якості, яке я хотіла б для самої себе.
  • Критерії моєї роботи, зробити процедуру якісно, ​​максимально безболісно і за максимально короткий термін, щоб заощадити ваш час.
  • Індивідуально для кожного, я підбираю кошти і програму по догляду за шкірою, виходячи з ваших бажань і потреб. Адже я дбаю про своїх клієнтів, і навчаю того ж!

Ваш затишок і комфорт є найважливішим під час процедури. Ви не пошкодуєте про свій вибір! «Зміни реальність свого уявлення»

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 800 грн
  • Індустрія краси - Краса, здоров'я
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.